Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво да правим, когато имаме псориазис

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама пъпки от бреза и листа от коприва, по 40 грама стръкове от камшик, стръкове от змийско мляко и листа от мечо грозде. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама гореща вода. Вари се 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 80 грама 4 пъти дневно преди хранене.

В 600 грама кипяща вода се слагат 3 супени лъжици изсипливче. Вари се 5 минути и след изстиване се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 80 грама.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 грама стръкове от змийско мляко, листа от коприва и стръкове от камшик. 2 супени лъжици от дрогата се сипва в 500 грама вода. Вари се 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 120 грама 4 пъти дневно преди хранене. Вечер поразеното място да семаже с разтвор от пчелен клей.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *