Лоша енергия: разберете кои са вещите, от които трябва да се отървете СЕГА и ВЕДНАГА!

Лоша енергия или добра енергия – има вещи, които трябва да изхвърлим, както и такива, които е задължително да имаме у дома си

лоша енергия

В lekuva.net няколко пъти сме публикували статии с информация за лоша енергия или вредно излъчване. С наближаването на пролетта все повече домакини ще започнат да разчистват домовете си. Няма да е излишно да разберете кои са вещите с лоша енергия, за да се отървете от тях още СЕГА и ВЕДНАГА.

Също така, добре ще е да знаете какво трябва да има в дома ви, за да дойде добрия късмет и да задържите здравето, щастието и разбирателството.

Лоша енергия у дома – как да я разпознаем и унищожим?

С течение на времето почти всеки дом постепенно се изпълва с най-различни неща: обзавеждане, домакински уреди, подаръци и различни дреболии. От една страна е добре да пазим разни дреболии, които допълват спомените ни. Но от друга – задължително трябва да се отървем от миналото.

Днес все по-често може да се чуе, че има вещи, които необяснимо изчезват от дома, че болестите са чести, растенията умират, чуват се странни шумове и звуци, често изгарят крушки, – всичко това са признаци на натрупана лоша енергия.

За да се отървете от негативизма у дома, внимателно инспектирайте всички стаи за елементи и вещи, които са останали „от едно време“. Може би тези неща са довели до натрупване на негативна енергия.

1. Фигурки на птици

Опитайте възможно най-бързо да се отърве от статуетки на гълъби, орли и щъркели. Този елемент на декора носи лош късмет на къщата.

2. Статуетки на слонове

Статуетка слон с вдигнат хобот може да донесе щастие и късмет у дома. Статуетка на слон с хобот, който не е вдигнат, а напротив, обещава меланхолия, тежки мисли и униние.

3. Подаръци, които не харесвате от хора, които не са ви особено приятни

От тях също трябва да се отървете, защото тези неща пазят енергията на миналото. Те, най-вероятно, са оставили отпечатъка на чувствата и емоциите, които сте усещали, когато сте получавали подаръка.

4. Изображение на риба

Този елемент от декора може да ви направи уязвими ако в близост до вас има хора с по-силна енергия. Необходимо е да се отървете от картини, на които има риби, или изображения на риби под каквато и да е форма.

5. Животински рога

Може да ви докарат сериозни неприятности, до загубата на любим човек.

6. Повредени или пукнати съдове

Чиниите с недостатъци унищожават енергията и нарушават целостта и силата на храната. Каквото и да сервирате в тях, колкото и здравословно да е приготвено, само по себе си това ястие ще е вредно.

7. Износени и скъсани обувки

В никакъв случай не трябва да се пазят старите обувки, които са износени, но са здрави! Ако пък обувките са скъсани трябва незабавно да ги изхвърлите, тъй като те привличат болести, уроки и клевети.

Има редица предмети, които носят положителна енергия и неутрализират вредните, лоши влияния. Не пропускайте да прибавите към интериора си някои от тях.

1. Битови предмети, украсени с народни мотиви

Всяка народна шарка, всяка шевица – това е магически символ, който служи като пазител на здравето и благосъстоянието.

2. Бродирани или ръчно украсени възглавнички

Те са един вид талисман за благополучие и семейно щастие.

3. Цвете Бенджамин

Колкото по-голям и раззеленен – толкова по-добре. Около него се натрупва положителна енергия, помага да се съсредоточите и да се успокоите след стрес.

4. Букет от житни класове

Един красив сноп житни класове неутрализират негативната енергия в дома. Препоръчително е да имате ваза с житни класове на масата, на която се храни цялото семейство.

Надяваме се тези съвети да са били полезни за вас. Не забравяйте да ги споделите с приятелите си в социалните мрежи!

Източник: woman.ru

Оценете статията
Оценка 3 от 54 гласували

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да функционира правилно този сайт използва бисквитки.