Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Заболявания на обмяната

В половин литър вода да се сварят 30 костилки от маслини. След това да киснат 2 часа. Отварата се пие по 1 лъжица, 15 минути преди хранене. Дозата се повтаря 4 пъти.

50 г коприва на листа се слага в 500 г вряла вода и ври 5 минути на тих огън. Кисне 2 часа и след това се прецежда. Пие се по 50 г, три пъти на ден.

Пресен сок от червено цвекло се пие 3 пъти на ден по 1 кафена чаша.

Нарязват се корени на глухарче и се запарват в 180 г вряла вода. След изстиване се прецежда и се пие по 1 винена чаша, 4 пъти на ден, 30 минути преди хранене.

Сухи 20 шушулки от боб се варят в 1 литър вода докато стане наполовина. След изстиване се прецежда. Пие се 4 пъти дневно, преди хранене по 1 винена чаша.

Когато не се използва инсулин в продължение на 30 дни се пие сутрин преди хранене на гладно суроватката на 2 кофички кисело мляко.

Зрението на диабетиците се възстановява за 2-3 месеца като се пие вода, подсладена с нутрасуит. 1 част от сиропа се разрежда с 15 части вода.

Две супени лъжици от следната смес: по 50 г от врабчови чревца, конско ребро, листа от боровинка, корени от черен оман и репей се варят 3 минути в 600 г вода. И след това се прецежда и се пие по 1 винена чаша, 4 пъти на ден, 30 минути преди хранене.

Десетина листа здравец с дръжките се варят в половин литър вода 3 минути. Киснат 30 минути и след това се прецежда. Пие се 3 пъти дневно, 30 минути преди хранене.

В шише се слагат черупките от орехи до горе. Долива се половината с домашна ракия, стои 3 седмици на тъмно и се пие по 1 супена лъжица, 30 минути преди хранене.

Всеки ден да се пие настойка от черни боровинки.

10 зърна суров нахут киснат 1 нощ в 1 чаена чаша с вода. На сутринта водата се изпива и зърната се изяждат. Лечението трае 2 седмици. Може да се повтори след 4 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *