ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЕУФОРБИУМ композитум / EUPHORBIUM compositum

Съдържа хомеопатичните съставки Euphoribium, Pulsatilla pratensis, Luffa operculata, Mercurius bijodatus, Mucosa nasalis suis, Hepar sulfuris, Argentina nitricum, Sinusitis-Nosode, както и помощните компоненти sodium chloride, water for injection, sodium dihydrogen phosphate dihydrate, sodium monohydrogen phosphate dihydrate

Предназначение

ЕУФОРБИУМ е назален спрей с хомеопатични съставки. Използва се в случаи на ринит с вирусен или бактериален причинител, както и при алергични хреми, сезонна и целогодишна. Може да се използва продължително време; подходящ в случаи на хроничен синузит. Възможно е да се използва за симптоматична терапия при променена структура на лигавиците в носната кухина.

Прилагането на спрей продукта отбъбва и успокоява лигавицата на носа, улеснява дишането и успокоява симптоми от рода на дразнене, сърбеж, кихане.

Как се приема

Хомеопатичният спрей ЕУФОРБИУМ се използва за терапия при деца и при възрастни. Обичайната практика при деца е 3-4 впръсквания дневно по веднъж във всяка ноздра; при възрастни до пет пъти дневно, 1-2 впръсквания във всяка ноздра.

Продуктът е приложим и при кърмачета при дневен режим три пъти дневно по едно впръскване в ноздра.

Не удвоявайте компенсаторно обичайната доза, ако случайно сте пропуснали да изпълните редовната процедура.

Възможни нежелани ефекти

Съобщавано е за редки прояви на алергични реакции, изразяващи се в усилване на проявените симптоми на ринит.

В отделни случаи е възможно интензивно слюноотделяне след прилагането на спрея. Ако това се случи, терапията трябва да се прекрати и да се направи консултация с медицинско лице.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ЕУФОРБИУМ композитум не се прилага при алергия към една или повече от съставките на продукта.

При проблеми с щитовидната жлеза прилагането на ЕУФОРБИУМ може да става само след лекарска преценка за безопасността на подобна терапия.

Продуктът е допустим при бременност и кърмене, но следва да се направи предварителна консултация с лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ЕУФОРБИУМ композитум, които са с негативен ефект за здравето на пациента. Въпреки това направете консултация със специалист, преди да го използвате паралелно с други медикаменти.

_________

Усреднена цена в аптеките – 12 лв за спрей опаковка от 20 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *