ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да стопираме бъбречнокаменна болест

В 3 чаши непреварено мляко се сипва една чашка стрити семена от лен. Слага се да ври докато остане само една чаша. Прецежда се и в продължение на 5 дни се пие по 1 чаша. Възможно е да се почувства болка, което означава че се разтварят камъните и пясъка. След това болките отшумяват и настъпва облекчение. След една година лечението се повтаря.

Изкопава се корен от дрян, тънък като свещ и дълъг 1 метър. Накълцва се на ситно и се слага в 2 литра вода. Вари се 30 минути. След това се оставя да изстине и се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти на ден. Рецептата е толкова ефикасна, че изкарването на песъчинките не се усеща.

В 3 литра вряла вода се слага 3 супени лъжици ленено брашно. Ври 10 минути и след изстиване се добавя 2 лимона и 3 лъжици мед. Пие се 20 минути преди ядене 3 пъти дневно по 1 винена чаша в продължение на 3 месеца като камъните излизат, без да се усетят.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да стопираме бъбречнокаменна болест

  1. Pingback: Бъбречнокаменната болест възниква без предупреждение | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *