Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 рецепти при артрит

Смесват се равни части царевична коса, стръкове от пача трева, полски хвощ, листа от мечо грозде, цветчета от метличина, брезови пъпки и бобови шушулки. Една лъжица от сместа се залива с чаша вряла вода, държи се на вряща водна баня 10 минути, оставя се да кисне 30 минути и се прецежда. Пие се по половин чаша 4-5 пъти дневно 30 минути преди ядене.

Поставят се на ставите затоплени дъбови листа. Болката бързо отминава. Заедно с това се пие отвара от коприва, брезови листа и плодове от шипка. Смесват се в еднакви пропорции. Освен дъбови листа може да се използват и върбови кори.

Сваряват се в 2 литра вода 1 стъбло от билката слез. Към тях се добавят 2 шепи трици и 1 чаша свинска мас. След като сместа изстине и се разбърка добре, намазва се на парче памучен плат и се слага на болното място. След това върху него се увива найлон и се завързва с бинт. Така престоява цяла нощ. На сутринта подутините и болките ги няма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *