Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Достатъчно! Не бива повече да търпите болката в ставите – пригответе си това чудодейно средство!

Болката в ставите може да направи денят черен, а нощта – страшна и безкрайна

болката в ставите

Болките в ставите имат нужда от постоянна терапия. Най-добрата терапия за болките в ставите е постоянната терапия. А постоянна терапия се постига с правилното съчетание от храни и билки. Но не какви да е, а такива, които да влияят благотворно на костите и ставите.

Болките в ставите не се случват изведнъж. Те са предхождани от някои деструктивни процеси. За да се премахне болката, трябва да се установят причините. А това е дълъг и понякога труден процес, съветва www.healthline.com.

bolka

Повечето хора в напреднала възраст имат такава болка в резултат на неправилно хранене, заседнал начин на живот или, напротив – заради тежък физически труд.

Но ако ставите болят в ранна възраст, това е доказателство за унищожаване на ставния хрущял!

Днес ще ви предложим да облекчите болките в ставите с една много приятна и полезна напитка, публикувана в сайта www.healthline.com. Не се приготвя трудно. Нужно е само предварително да потърсите и да се запасите с част от продуктите.

Как да лекуваме болките в ставите?

Необходими съставки:

– 250 мл портокалов сок
– 150 г овесен булгур
– 200 мл вода
– 1 ч.л. канела
– 300 гр. ананас
– 20-30 гр. мед
– 50 гр. бадеми

 

Как се прави?

От водата и овесения булгур направете каша и я оставете да изстине. След това в кашата се добавя – портокаловия сок, ананас, канелата, меда и бадемите.

stavi

Може да направите следното: накиснете бадемите в портокаловия сок. В блендер сложете дока от портокали и ситно нарязания ананас. Прибавете ядките, канелата и меда и пасирайте. Преди да е готова съвсем, добавете кашата от овесения булгур. Пасирайте още веднъж.

Приложение

Пийте по 100 мл всяка сутрин 20 минути преди закуска. Много добре ще действа, ако преди нея сте изпили чаша топла, чиста вода. Така лечебната смес ще бъде по-добре приета от тялото.

Полза от напитката против болки в ставите

portokal-ananas

1. Портокалът и ананаса са богати на витамин С. Той помага за укрепване на костите, сухожилията и ставните връзки. Установено е, че при инфекциозен артрит понижава активността на този витамин. Също така витамин С има мощно противовъзпалително действие.

kanela

2. Канелата съдържа фибри и калций, който укрепва ставите. Канелата, освен това, подобрява кръвообращението, понижава холестерола и кръвната захар.

oves

3. Овесът съдържа силиций, магнезий, фосфор и калий. Употребата му гарантира доставка на силиций в организма, помага за изчистване на кръвоносните съдове и укрепване на опорно-двигателния апарат на човека.

bademi

4. Бадемите съдържат разнообразие от минерали, които са необходими за здравето на костите. Калций, магнезий, манган и фосфор са постоянния състав на тази иначе вкусна ядка. Излишно е да напомняме, че полза има само от суровите бадеми.

Този ефективен инструмент можете да приготвите в домашни условия за предотвратяване на сериозни заболявания на ставите. Той също така е много полезен за правилното функциониране на стомашно-чревния тракт.

 

Източник: www.healthline.com

LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив се препоръчва при различни дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, както и при травми на опорно-двигателната система.

„Аз съм бивш спортист и като такъв имам много травми… Имало е периоди, когато не мога да заспя от болки. Затова попитах моя доктор какво да пия. Той ми препоръча LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив. Каза, че много негови пациенти са доволни. Аз вече съм от тях!“ – Димитър

LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив
LecoVita Хидро КОЛАГЕН Мулти Актив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *