Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Цяр при възпаление на артериите

Сутрин, обед и вечер 20 минути преди яденето болният да взима по една супена лъжица смес от 500 грама чист пчелен мед, 20 зелени листа от индрише с дръжките, 20 ядки от сладки бадеми, счукани в дървен хаван на кашица, 3 месести лимона, разрязани, изстискани и смлени на машина за месо заедно с корите и месото без семките, с прибавка на 12 грама чиста валерианова тинктура и 12 грама тинктура от глогов цвят.

Десет минути след сместа се изпива една чашка от 75 грама от 12 билки:агримония, борови връхчета, бял равнец, великденче, гръцка коприва, жълт кантарион, жълт равнец, тесен живовлек, листа от горска ягода, малинови листа, миризлива лазаркиня, орехови листа, листа и плод от френско грозде, зърна от червена хвойна по 30 грама от всяка. От тази смес 2 пълни супени лъжици се запарват с 500 грама вряща вода и на тих огън се варят 10 минути. Като изстине се прецежда.

Два часа след ядене да се взема по една супена лъжица сироп от широколистен живовлек и борови връхчета-5 супени лъжици листа от живовлек и 5 супени лъжици борови връхчета в 1500 грама вода на тих огън се варят 30 минути, след това се прибавя по една супена лъжица семе от кирвиз, счукано на ситно и 300 грама чист пчелен мед, вари се десет минути и като изстине се прецежда през цедка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *