Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази жена излекува своите кожни проблеми с магданоз – вижте как!

Почти всеки човек в даден момент от живота си е имал някакви кожни проблеми – без значение дали е било акне, петна, сърбеж, суха кожа или зачервявания. Науката се развива непрестанно, за да помогне в борбата с кожните проблеми, но не винаги скъпите лекове са най-добри. Животът ни е изпълнен с източници на вредни вещества и е добре понякога да заложим на натуралните методи, които имат доказан ефект.

Такъв силен и доказано ефективен лек срещу кожни проблеми е чаят от магданоз. Магданозът е известен с ползите си за кожата. В действителност, много фармацевтични и козметични продукти залагат на веществата извлечени от растението, за да предложат по-добър ефект на своите клиенти. Високото съдържание на витамин  С в магданоза, намалява петната и белезите, подхранва кожата и се бори със свободните радикали. Магданозът стимулира производството на колаген в организма, а това е от решаващо значение за възстановяване на клетките в тялото.

Историята на Ребека Плантиер, главен изпълнителен директор и съосновател на Fit To Inspire, е вдъхновила много хора да се доверят на ефективността на чая от магданоз.
кожни проблеми
Ребека Плантиер е главен изпълнителен директор и основател на Fit To Inspire. Младата жена днес се радва на красива кожа, благодарение на чая от магданоз. Снимка: amazon.com

Французойката споделя историята за това как използва този чай, за да излекува своите кожни проблеми. Ребека е имала множество пъпки по лицето. Броят им непрестанно растял, а състоянието й се е влошавало. Тя започва да използва грим, за да прикрива тези кожни проблеми. Самочувствието й се понижило и Ребека не се е чувствала добре. Преминала е през множество козметични и клинични процедури, използвала е голямо разнообразие от козметични продукти, но без резултат. От кристални ексфолианти и избелващи серуми, множество скъпи кремове и ароматерапия –  всичко това дори влошило състоянието й. Ребека дори втривала сурова глава лук в кожата на лицето си, защото баба й я посъветвала, но резултат отново липсвал и нейните кожни проблеми продължили да я притесняват.

Точно когато Ребека сметнала, че всичко е загубено се е свързала с холистичен лекар, на когото разказала всичко за своите кожни проблеми. Лекарят й препоръчал да опита да пие ежедневно чай от магданоз, защото повечето хора, който имат някакви кожни проблеми имат някакви проблеми с работата на черния дроб.

Магданозът е един от най-добрите натурални средства за детоксикация на черния дроб и бъбреците. Изследванията, които лекарят препоръчва на Ребека, доказват тезата му. Органът на жената не функционирал правилно, а това се отразило негативно на кожата й. Ето защо в следващите 30 дни тя пиела чай от магданоз ежедневно – преди закуска и преди вечеря. Месец по-късно резултатите са изумителни и кожата й била безупречно чиста.

Ето и точната рецепта за приготвяне на чай от магданоз:

Накиснете магданоз във вода с няколко капки оцет. Обвийте съда в кърпа и приберете в хладилник. Когато решите да си правите чая, вземете ¼ чаша магданоз и полейте с вряща филтрирана вода. Изчакайте около 5-6 минути, добавете няколко капки лимон по желание и пийте.

За да има ефект, чаят трябва да се пие два пъти дневно – сутрин и вечер по една чаша преди хранене.

Можете да се възползвате от магданоза за лечение на кожни проблеми, и по други начини. Например можете да използвате етерично масло от магданоз, с което да мажете кожата си два пъти дневно. Може да го добавите към ежедневното си меню, което ще спомогне изхвърлянето на отпадъци и токсини от организма.

Употребата на магданоз ще помогне не само при кожни проблеми, но и при най-различни заболявания. Високото съдържание на витамин C и витамин А има мощен антиоксидантен ефект, който унищожава свободните радикали, отговорни за развитието на заболявания като атеросклероза, диабет, рак на дебелото черво и матката и астма.

Чаят от магданоз ще ви помогне и при менструални болки, настинки и кашлица.

Източник: http://healthadvisorgroup.com/

Крем със секрет от охлюв
Крем със секрет от охлюв – изглажда бръчките, премахва старческите петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Тази жена излекува своите кожни проблеми с магданоз – вижте как!

  1. Ивайло каза:

    Здравейте!
    Предложете ми крем за петна по лицето. Кожния доктор каза че били старчески но аз мисля че са други защото като ги пипам ме болят и се разраняват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *