Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за облекчаване на хронични ставни заболявания

Смесват се 5 грама цвят от божур, 5 грама цвят от синя метличина, 5 грама цвят от невен,5 грама хвойнови плодове, 5 грама клонки от кучешко грозде, 5 грама кори от зърнастец, 10 грама цвят от черен бъз, 10 грама листа от коприва, 20 грама кори от върба, 20 грама листа от бреза, 20 грама стръкове от полски хвощ. Това е противоревматичен чай. Три супени лъжици смес се залива с половин литър вряща вода. След десет минути чаят се кипва и се прецежда. Пие се по една чаена чаша горещ чай 2-3 пъти дневно.

Смесват се 10 грама стръкове от изсипливче, 10 грама листа от мечо грозде, 10 грама стръкове от жълтуга, 10 грама стръкове от калуна, 10 грама стръкове от звъника, 10 грама коренища от акорус, 10 грама цвят от лавандула, 10 грама листа от градински чай. Има диуретично действие и е ревматичен чай. Две супени лъжици от сместа се заливат с половин литър вряща вода. Чаят се изпива на два пъти за един ден.

Смесват се 20 грама листа от бреза, 20 грама листа от глухарче, 10 грама плод от хвойна, 10 грама стръкове от хвощ, 15 грама кори от върба, 15 грама бобови шушулки, 15 грама цвят от бъз. Прилага се при хронични ставни заболявания. Една супена лъжица смес се запарва с половин литър вряща вода, вари се 1-2 минути, прецежда се и се подслажда на вкус. Пият се по 2-3 топли чая на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *