ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кори от зърнастец и листа от маточина при заболявания на половата система

Смесват се 10 грама листа от маточина, 10 грама листа от мента, 10 грама цвят от лайка, 10 грама цвят от невен, 10 грама корени от дилянка, 10 грама цвят от бяла мъртва коприва, 10 грама стръкове от седефче, 10 грама кори от зърнастец. Прилага се при болезнена менструация. Една пълна супена лъжица смес се запарва с 250 куб. см вода. Прецежда,след като изстине. Една чаена чаша чай се изпива за един ден на глътки.

Смесват се 20 грама кори от зърнастец, 20 грама листа от къпина, 20 грама листа от бреза, 20 грама листа от мента, 20 грама стръкове от бял равнец, 20 грама корени от дилянка. Прилага се при нередовна и болезнена менструация. Една пълна супена лъжица смес се запарва с 250 куб. см вода. Прецежда се, след като изстине. Пие се на глътки-една чаена чаша чай за един ден.

Смесват се 20 грама кори от зърнастец, 20 грама стръкове от седефче, 70 грама листа от розмарин. Прилага се при закъсняваща менструация. Една супена лъжица смес се запарва с 250 куб. см вода и след като изстине се прецежда. Една чаша чай се изпива за един ден на глътки. Пие се в продължение на осем дни до деня на появяване на менструацията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *