Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лек за сърдечна невроза

Смесват се 10 грама плод от копър, 5 грама цвят от арника, 15 грама цвят от глог, 20 грама листа от маточина, 10 грама стръкове от мащерка, 10 грама корени от дилянка, 20 грама листа от бял имел. Сместа има съдоразширяващо и коронароразширяващо действие. Две супени лъжици смес се заливат с 500 куб. см вряща вода. Чаят се прецежда. След изстиване се пие по една винена чаша 3 пъти дневно.

Смесват се 20 грама корени от дилянка, 20 грама стръкове от дяволска уста, 5 грама стръкове от мащерка, 5 грама стръкове от риган, 10 грама листа от маточина, 5 грама листа от мента, 20 грама цвят от глог с листа, 5 грама шишарки от хмел, 5 грама цвят от лавандула, 5 грама стръкове от горицвет. Прилага се при възбудни състояния, сърцебиене, безсъние, сърдечни болки. Една супена лъжица от сместа се запарва с 100 куб. см вряща вода. Чаят се пие студен след ядене. Дневна доза три чая.

Смесват се 5 грама цвят от лайка, 10 грама цвят от листа на глог, 5 грама листа от маточина, 5 грама листа от мента, 10 грама плодове от глог, 7,5 стръкове от хвощ, 10 грама стръкове от жълт кантарион, 30 грама листа от бял имел, 30 грама стръкове от дяволска уста. Сместа има спазмолитично, хипотензивно и капиляроукрепващо действие. Прилага се при леки форми на хипертония и атеросклероза. Една супена лъжица от сместа се запарва с 250 куб. см вряща вода. След 15 минути чаят се прецежда. Изпиват се по 2 чая дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *