Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нова идея – Кавказката диета извайва фигурата бързо и здравословно

Решила съм през този летен отпуск най-после да се заема с фигурата си и да отслабна. Обаче трудно понасям сериоз­ните диети. Моля да ме посъветвате за нещо по-лекичко и по-поносимо, което да ми помогне да отслабна точно сега, през горещото време?

Ина Борисова, Пловдив

Знаете ли, че най-добрата храна, най-подходящото меню за сваляне на килограми през лятото се е наложила още преди много векове не къде да е, а в Северен Кавказ. Този вид хранене до­бре се понася и подхранва организма с необходимите белтъчини, витамини и микроелементи. Това меню допринася за увеличаване броя на полезните чрев­ни бактерии. И на свой ред предотвра­тява появяването на дисбактериоза и чревни инфекции. И така. В кавказката диета влиза не много солено сирене. То може да се яде по един-два пъти на ден, но не в големи количества. – по 100 гра­ма например – най-добре за закуска и за обяд. Надвечер, когато горещината малко намалее, можете да изядете 150 грама немазно месо – говеждо, кокоши гърди или агнешко.

При тази диета са разрешени всякакви пресни зеленчуци и плодове, освен банани и праскови. Задължи­телно включете в ястията си копър и магданоз. Но не забравяйте и за полез­ните листни зеленчуци. Те осигуряват на организма не само витамини, но и минералните соли, които излизат с потта. Особено спанак и целина.

Препоръчва се на ден да изпивате по един литър някаква киселомлечна напитка – айран, кисело мляко. Може­те да ги използвате и като залеете с кисело мляко или йогурт например ягодите си и да си направите лек и много вкусен десерт.

И пак в тон с кавказката диета 8и препоръчваме билкови чайове, обикновена или минерална вода и червено натурално сухо вино – до 150 мл на ден.

И накрая, трябва да споменем, че при този начин на хранене, ако искате наистина да отслабнете, откажете всякакви сладкарски изделия, както и кравето масло.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *