ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как излекувах изгаряне с лесна и ефективна рецепта! /ВИДЕО/

Искам да споделя с вас един много ефективен начин за лечение на изгарянеизгаряне

Миналата година облекчих болките от слънчево изгаряне на моята дъщеря, която беше прекалила с плажа още първия ден, щом пристигнахме в Гърция.

Рецептата за изгаряне не е моя. Случайно я намерих в интернет, докато се ровех и търсих нещо, което поне временно да облекчи състоянието ѝ. Аз ще ви дам съставките и ще ви пратя линка от видеото, за да може да послужи и на вас. Вярвате или не, след като приложих този начин, показан в клипчето, облекчението настъпи почти веднага. Дъщеря ми се почувства добре още на следващия ден.

И понеже скоро ще дойде най-горещото време на годината, проблемът с изгарянията засяга всички притежатели на деликатна и бледа кожа, каквато има моето дете. Малко хора знаят, но едно от отличните средства за изгаряния са етерични масла от мента и лавандула, защото те притежават аналгетични и антисептични свойства.

 

Сега ще ви кажа какво точно трябва да си набавите, за да направите този страхотен лосион, който е супер средство за лечение на изгаряне

 

  • 30 капки етерично масло от лавандула
  • 30 капки етерично масло от мента
  • 250 мл вода

Ще ви трябва и бутилка със спрей. Колкото и откачено да звучи, аз нямах друга бутилка под ръка, затова взех един препарат за почистване на стъкло, изпразних го, измих хубаво шишето с топла вода и сапун и го ползвах, за да може хубаво и поетапно да се пръска кожата на моята дъщеря Диана. Тя е на 17 години, и понякога е малко неразумна, що се отнася до слънце, море и плаж.

Всичко, което трябва да направите, е да изсипете водата в шишето, да добавите капките, да разбъркате добре и да напръскате. Пръскайте колкото искате. Може да ползвате този природен лосиона за изгаряне веднага щом изсъхне предното напръскане. И тока, докато не се получи облекчение.

Ментовото масло и маслото от лавандула нямат изгарящи свойства. Това означава, че те успокояват и охлаждат кожата, дори по-добре от всеки крем от слънчево изгаряне.

Нанасянето на какъвто и да е мехлем или крем срещу изгаряне може да бъде доста болезнено, затова този лосион е чудесен за ползване.

Във видеото ще видите как се препоръчва използването на стъклена бутилка, а не на пластмасова, но когато случаят е екстремен – всичко е позволено. Вие, обаче, може да се подготвите по-рано и да си направите този лосиона против изгаряне така, както е указано във видеото. Аз действах в малко екстремна ситуация, и затова взех първото, което ми дойде на ум. Сега вече вие може да заминете на вашата почивка подготвени.

Източници: https://www.insider.com; https://pixabay.com/

Глобал Хелт Дерматил
ДЕРМАТИЛ – крем №1 при слънчеви изгаряния и ухапвания от насекоми

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *