Рецепта от Лекарственика на император Хуанди: Компрес от джинджифил премахва слузта от белите дробове

Компрес от джинджифил лекува упорита кашлица и пречиства белите дробове на пушача

компрес от джинджифил

Компрес от джинджифил е решение, което трябва да опитате, ако страдате от настинки и болести на дихателните пътища. Това е естествено средство, което със сигурност ще ви помогне да преодолеете посочените нарушения на здравето.

Лекарственикът на император Хуанди е написан в периода на Воюващите царства (475 –- 221 г. пр. н. е..Тази грандиозна творба е най-ранният иззточник по въпросите на медицината в Китай. В него има както теоретическите знания, натрупани в древен Китай, така и практически съвети. Лекарственикът на император Хуанди обхваща области като анатомията и физиологията на човека, произхода на болестите, като така полага теоретичните основи на китайската народна и традиционна медицина.

От Лекарственика на император Хуанди избрахме за вас компрес с джинджифил.

Този метод има висока биологична активност и може ефективно да изхвърли слузта, която обикновено съпътства най-тежките атаки на кашлицата.

Компрес от джинджифил може да неутрализира лошата кашлица много бързо. Също така, друго положително нещо е, че този компрес е особено ефективен за деца. Всички необходими съставки са добре познати и е лесно да се набавят.

Това е решение, което трябва да се опитате, ако страдате от настинки и болести на дихателните пътища. Компрес от джинджифил а е естествено средство, което със сигурност ще ви помогне да преодолеете посочените нарушения на здравето.

Джинджифиловият компрес има висока биологична активност и заедно с меда може ефективно да изхвърли слузта, която обикновено присъства в най-тежките атаки на кашлицата.

Тези съставки са много полезни, защото те могат да неутрализира лошата кашлица много бързо. Също така, друго положително нещо е, че те са особено ефективни за деца. Всички необходими съставки са добре познати и лесно могат да се намерят.

 

Компрес от джинджифил – рецепта

 

Необходими съставки:

Пчелен мед
Джинджифил
Брашно
Растително масло
Салфетка
Марля
Самозалепваща се лента

Начин на приготвяне:

Първо се смесва брашното с малко количество мед, така че тази комбинация да стане като тесто за питка. След това се добавя джинджифила. Количеството на джинджифила не бива да е повече от 1-2 супени лъжици в настъргано състояние. Тази смес по-късно ще се използва за компрес. Не са дадени точните грамажи на останалите съставки, защото всичко зависи от гъстотата на меда.

Добавете малко растително масло и оформете като лапа, с големина горе-долу колкото дланта. След като завършите тези стъпки, поставете оформената смес върху салфетка и увийте салфетката в тензух.

Намажете мястото, върху което ще поставите компреса с кокосово масло или свинска мас. Нека краищата, там където ще е самозалепващата лента, да са сухи, за да може да се закрепи. Отгоре, преди да сложите самозалепващото фолие, може да покриете с кухненска хартия. В никакъв случай не правете тези три неща:

– не оставяйте детето да спи с компрес от джинджифил
– не поставяйте компреса в близост до сърцето
– не ползвайте повече от три вечери.

Компресът се държи дотогава, докато може да изтърпите загряващото действие. Пушачите могат да прибавят горчица към този компрес, за по-добър ефект.

Джинджифил
ДЖИНДЖИФИЛ – чудото на китайската медицина

компрес от джинджифил

Изглед на опаковката на продукта Витамини 24/7 Витамин D3, селен, цинк и витамин С
За силен имунитет: Витамин D3, селен, цинк и витамин С

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.