Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да си помогнем при сърдечна невроза

Да си помогнем при сърдечна неврозаСмесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от дяволска уста, шишарки от хмел и листа от маточина, 100 г корени от дилянка и 80 г цвят и листа от глог. 3 чаени лъжички от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 120 г 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа и цвят от глог, дяволска уста, листа от маточина, шишарки от хмел и корени от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г листа от момина сълза, цвят от глог, корени от дилянка и листа от мента. 1 равна супена лъжица от сместа се залива с 400 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 400 г 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 г цвят от момина сълза и листа от маточина, по 20 г цвят от лайка и плод от резене и 30 г корени от дилянка. 1 равна супена лъжица от сместа се залива с 300 г вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 3 пъти дневно по 100 г преди хранене.

40 пресни листа от индрише се измиват, подсушават и нарязват много ситно. Смилат се на месомелачка. Смесват се с 300 г смлени орехи и 300 г мед. Всичко се разбърква много добре. Приема се 3 пъти дневно по 1 чаена лъжичка преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 г стръкове от горицвет, стръкове от мащерка и цвят от лавандула, по 20 г листа от маточина и листа от мента. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 300 г вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 100 г 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 40 г стръкове от риган, по 50 г стръкове от жълт кантарион, листа и цвят от маточина, листа и плод от глог и 20 г стръкове от ранилист. 1 супена лъжица от сместа се залива с 500 г вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 120 грама преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *