Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Цяр помага при засилена менструация

Смесват се по 100 грама стръкове седефче, плодове от шипка, листа от маточина, корен от глухарче и 80 грама хмел. В 500 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 150 грама 15 минути преди ядене.

Смесват се по 80 грама корени от гръмотрън, коренища от троскот и по 30 грама стръкове седефче, хмел, стръкове клинавиче, плодове шипка и плодове копър. В 500 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 150 грама 15 минути преди ядене.

Смесват се по 120 грама стръкове седефче, корен от гръмотрън и по 60 грама листа от коприва, листа от мента и маточина, стръкове червен кантарион, листа от розмарин, коренища от троскот и 30 грама стръкове камшик. В 500 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 3 пъти дневно по 150 грама 15 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *