ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Олег Торсунов и д-р Игор Князкин за лечение на щитовидната жлеза

Според статистиката много е висок процентът на пациенти с проблемна щитовидна жлеза. Д-р Олег Торсунов и д-р Игор Князкин дават ценни съвети

Всички знае, че  проблемите с щитовидната жлеза се появяват, когато липсва достатъчно йод в организма, затова и двамата изтъкнати специалисти препоръчват консумация на храни и хранителни добавки, с помощта на които йод може да бъде набавен в достатъчно количество.

Д-р Игор Князкин  практикува в Санкт Петербург (Русия). От много години използва и кромид лук в рецептите за лечение на проблемна щитовидна жлеза на своите пациенти.

Но кромид лук не се яде, а се използва за мазане.

Глава кромид лук срязвате на 2 части и със сърцевината мажете врата в областта на щитовидната жлеза, а също така гърлото около гръкляна.

torsunov
Д-р Олег Торсунов предписва на своите пациенти с болна щитовидна жлеза да пеят

Сокът ще попие в кожата, но не трябва да го миете, а да го оставите на кожата и така да спите до сутринта.

Правите такъв масаж в продължение на няколко дни и ще усетите положителните резултати, обяснява д-р Игор Князкин.

Д-р Олег Торсунов също е руски медик, който има богат опит в лечение на щитовидната жлеза.

Той препоръчва на своите пациенти да започнат да пеят, защото по този начин въздействат както върху емоциите, така и върху мускулите.

kniazkin
Д-р Князкин препоръчва масаж със сока от кромид лук

Според д-р Торсунов, при пеене движението на мускулите довежда до по-добро кръвоснабдяване и така лечението на щитовидната жлеза става много по-лесно, а здравите хора, които пеят, много по-трудно ще се разболеят от заболявания на щитовидната им жлеза, писаха в руската преса.

************

Освен съветите на двамата изтъкнати руски лекари, ако имате проблеми с щитовидната жлеза, използвайте полезния чай Ти лайф.

Много българи решиха да го изпробват и когато се убедиха колко добри резултати дава, вече спокойно го препоръчват на всички.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *