ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

САФРАМИЛ / SAFRAMYL

Съдържа шафран, триптофан и витамин В6, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат

Предназначение

САФРАМИЛ е продукт с природни съставки, предназначен да неутрализира стрес и безпокойство; неутрализира състояния на тревожност, подобрява качеството на съня.

шафрамил
Шафрамил е доказан природен антидепресант

Действието на САФРАМИЛ се основава на ефектите от satiereal – биоактивен компонент, извлечен от близалцето на шафрановия минзухар. Шафранът в състава на САФРАМИЛ блокира разграждането на серотонина – процес, който е в основата на депресивните състояния. При ниски нива на серотонин в организма се наблюдават нервни разстройства, стомашни проблеми, потиснатост и влошено качество на съня, депресивни състояния. Приемът на САФРАМИЛ задържа стойностите на серотонин в норма и предотвратява подобни състояния.

Наличието на триптофан – една от основните аминокиселини в човешкия организъм, насърчава продукцията на серотонин и попълването на възможните й дефицити. Витамин В6 подобрява транспорта на серотонин до отговорните нервни точки, както и усвояването му.

Как се приема

САФРАМИЛ се приема веднъж дневно – една таблетка преди обедното хранене, с малко вода. Тази доза е достатъчна за стабилизиране на настроението, за позитивна нагласа и неутрализиране на безпокойство и тревожност. Действието на таблетката осигурява нормално заспиване вечерта и здрав нощен сън. Терапевтичният курс е 14-дневен; при клиничните изпитания на продукта този прием е дал 100-процентов успех.

Дневната доза от една таблетка не бива да се увеличава. След 14-дневния модул направете консултация с лекар за възможността да продължите терапията.

Възможни нежелани ефекти

САФРАМИЛ е хранителна добавка с естествени продукти; няма регистрирани днни за проявени странични ефекти.

Кога НЕ БИВА да се приема

Хранителната добавка САФРАМИЛ не се препоръчва за деца.

Бременни и кърмачки следва да се консултират с лекар за възможната полза от прием на този продукт.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия на природния продукт САФРАМИЛ с други медикаменти, но е логично да не го комбинирате с други антидепресанти. Консултирайте се с лекар, ако се налага да приемате паралелно с него медикаменти за други хронични заболявания.

Усреднена цена в аптеките – 44 лв за опаковка от 14 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *