Напитката на д-р Людмила Емилова за подобряване на храносмилането

Идеална енергийна и витаминозна бомба за деня

Известната д-р Людмила Емилова препоръчва вълшебна напитка, която ще подобри значително храносмилането ви.

Съвременното общество все по-често има храносмилателни проблеми, в основата на които стоят нездравословното хранене и заседналия начин на живот. И двата фактора нанасят сериозни увреждания не само на храносмилателната система, а и на здравето като цяло.
Ако искате да бъдете здрави първото нещо, което трябва да направите е да преминете към здравословен начин на живот, което далеч не означава само здравословно хранене, а и много движение.

Идеална енергийна и витаминозна бомба за деня
Идеална енергийна и витаминозна бомба за деня

Д-р Людмила Емилова посочва, че за да подобрите значително храносмилането си, е добре да консумирате редовно здравословната напитка, която ви препоръчва.
За да си я приготвите са ви необходими:
около 2.5 см. парче джинджифил
1 круша
1 ябълка

След като измиете продуктите ги почистете, нарежете и изсипете в блендер. Разбийте ги до получаването на еднообразна смес и я изпийте веднага. Най-добре е това да става сутрин, преди да сте закусили.
Няма да сгрешите, ако замените закуската с тази напитка, защото тя ще бъде чудесно начало за деня. Напитката е своеобразна енергийна бомба, която ще ви зареди не само с енергия, а и с достатъчно количество витамини.
Освен това е абсолютно здравословна закуска. Ако превърнете закуската с плодове в навик ще подобрите значително здравословното си състояние, пише framar.bg.

Оценете статията
Оценка 3.1 от 21 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.