ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Напитката на д-р Людмила Емилова за подобряване на храносмилането

Идеална енергийна и витаминозна бомба за деня

Известната д-р Людмила Емилова препоръчва вълшебна напитка, която ще подобри значително храносмилането ви.

Съвременното общество все по-често има храносмилателни проблеми, в основата на които стоят нездравословното хранене и заседналия начин на живот. И двата фактора нанасят сериозни увреждания не само на храносмилателната система, а и на здравето като цяло.
Ако искате да бъдете здрави първото нещо, което трябва да направите е да преминете към здравословен начин на живот, което далеч не означава само здравословно хранене, а и много движение.

Идеална енергийна и витаминозна бомба за деня
Идеална енергийна и витаминозна бомба за деня

Д-р Людмила Емилова посочва, че за да подобрите значително храносмилането си, е добре да консумирате редовно здравословната напитка, която ви препоръчва.
За да си я приготвите са ви необходими:
около 2.5 см. парче джинджифил
1 круша
1 ябълка

След като измиете продуктите ги почистете, нарежете и изсипете в блендер. Разбийте ги до получаването на еднообразна смес и я изпийте веднага. Най-добре е това да става сутрин, преди да сте закусили.
Няма да сгрешите, ако замените закуската с тази напитка, защото тя ще бъде чудесно начало за деня. Напитката е своеобразна енергийна бомба, която ще ви зареди не само с енергия, а и с достатъчно количество витамини.
Освен това е абсолютно здравословна закуска. Ако превърнете закуската с плодове в навик ще подобрите значително здравословното си състояние, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *