ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти за косми по лицето?

Полезно е да знаете, че има народни рецепти, които помагат за тяхното изсветляване и ги прави почти незабележими, което решава проблема ви

Здравейте! Имам проблеми с окосмяването по лицето. Опитвала в сьм различни средства, но ефектът обикновено е временен. А от някои кремове получавам алергия. Нямам средства да се подложа на лазерна депилация. Накрая реших да напиша на вас, защото тук непрекъснато откривам полезни рецепти. Дали не можете да предложите някакви народни средства, които да ми помогнат да се избавя от излишното окосмяване – ако не завинаги, то поне за по-дълъг период от време.

Илиана Попова, Ямбол

Нашите прабаби също са имали този проблем и са намирали начин да се справят – с помощта на растителни средства.Орехите се смятат за едно от най-ефикасните средства за изчистване на ненужното окосмяване. Но не ядките, а преградките, които разделят сърцевината на няколко части. Само че се постарайте да ги извлечете без да ги начупите. Нужни са ви около 45-50 ореха. Залейте събраните преградки със 150 мл спирт, може и водка. И, което е много важно, сложете в бутилка или буркан от тъмно стъкло с плътно затворена капачка. Иначе под въздействието на слънчевата светлина активните компоненти се разрушават или спиртът може да се изпари и така няма да успеете да извлечете необходимите вещества от орехите. Дръжте бутилката една седмица на тъмно място. Преди да легнете да спите, намазвайте проблемните зони с чудодейната течност. Натривайте кожата си в продължение на 2-3 седмици, тогава косъмчетата ще изсветлеят, ще станат много тънки и незабележими. Длъжни сме да ви предупредим, че и тук има странични ефекти. Настойката от орехи може да предизвика повишена чувствителност към ултравиолетовите лъчи.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Народни рецепти за косми по лицето?

  1. petq каза:

    zdraveite,iskam da popitam sled kato se prigotvi tazi tecnost kak po tocno se prilaga? shte vi bada mnogo blagodarna ako badete po konkretni ili mi dadete savet za nqkoq druga narodna recepta ,zashtoto az sashto imam problem sas okosmqvane po liceto(po skulite,pred ushite,celoto i bradata) samo ce moite sa cerni i tvardi. Nai golemiq mi koshmar ,e ce vseki den mi se nalaga i trqbva da gi skubq sas pinseta v protiven slucai za 2 dena i se polucava neshto ujasnoo

  2. ралица каза:

    Аз имам малко коми над устата . Две момчета от класа ми се подиграваха, но спряха за щастие ! Но вчера бях на вън с приятелки и една от тях ми каза, че имам брада. От тогава много се притеснявам и почнах да се вглеждам в другите момичета на д устата им. И те имам там косми, но малко по-малко или просто не им личат защото са по-мургави. Аз още се притеснявам, но мисля, че не е толкова притеснително освен ако не стана вече наистина като брада на момче и ще трябва да ги махаш. Обичам ви!!! И ако някой иска да се задоволи или просто да прави секс да звънне на следния телефон : 089765876394 Аз съм момиче на 16 години и живея в софия и ако някой звънне ще получи точно това което иска !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *