Как да победим цистита

Вземат се кори от клоните на бяла бреза. През май си набавете кори от клоните. Залейте една супена лъжица от тях с една чаена чаша вряща вода. Оставете да поври 10 минути на тих огън , запарете и прецедете. Тази отвара се пие като чай при всякакви болести на пикочния мехур.

Взема се цялото растение лайка. Вари се, прецежда се и се пие гореща като чай, по 3 чаени чаши дневно при олезнено уриниране.

Вземат се листата на мечо грозде. 10 грама надробени листа се слагат с една чаена чаша вряща вода. Запарва се в продължение на 40 минути, след което течността се прецежда. Пие се по една супена лъжица 3-4 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да победим цистита

  1. ilia angelov каза:

    На мен жена ми често страда от цистит. В последно време добри резултати дава една елементарен хранителен режим:
    ИЗБЯГВАЙТЕ КИСЕЛИТЕ ХРАНИ.
    Това е най-сигурният начин де не се изостря възпалението на пикочните пътища. Такива храни като доматите, ягодите, цитрусовите плодове, туршиите, кърито и някои други подправки, съдържат киселини, които дразнят пикочния мехур.

    ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ КОФЕИНА, АЛКОХОЛА И ЦИТРУСИТЕ.
    Кафето е диуретик и увеличава количеството на урината.
    Добри резултати дава и хранителната добавка Урохелп. Аз обаче съм за лечението с народна медицина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *