Лечение на бяло течение у дома

лечение на бяло течениеОтделяне на бял секрет от гениталния тракт е известен още и като бяло течение.

Това заболяване не е фатално, но има сериозни последствия за здравето на жената и трябва да се прилага ефикасно лечение на бяло течение. Причината за това заболяване е най-вече лошата хигиена, която причинява инфекция на гениталите. Други причини за появата на бяло течение при жените са хормонален дисбаланс, храносмилателно разстройство, анемия и запек.

Симптомите на бяло течение са:

• Силна миризма

• Парене и сърбеж във влагалището.

• Слабост в тялото

• Честото главоболие

• Черни петна около очите

• Болки в лумбалната област

Бялото течение може да се лекува успешно и у дома, като лечението му е напълно ефикасно и без никъкви странични ефекти.

Пасирайте вътрешната част на манго. Кашата, която ще се получи увиите в марля и завържете с конец, след това я поставете във влагалището преди лягане, на сутринта я извадете и изплакнете влагалището, като използвате за целта дамски душ.

Приготвя се отвара от 3-4 лъжички семена от телчец в един литър вода. От тази отвара се пие два пъти на ден. Лечението е много успешно.

Шепа ориз се вари в половин литъ вода, добавят се 2ч.л. захар, оставя се да изстине и се прецежда. Отварата се пие в продължение на 3-5 дни за да има ефект.

Два пъти дневно да се пие сок от боровинки.

Смесете две с.л. цариградско грозде с една супена лъжица мед. Яжте от сместа два пъти на ден. Много добро средство за лечение на бяло течение.

Вземете 1 ч.л. семена от кориандър, накиснете ги във вода за една нощ. Пиите от тази отвара всяка сутрин в продължение на една седмица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лечение на бяло течение у дома

  1. Pingback: 4-те основни причини за появата на бяло течение | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *