Сърдечна невроза без увреждане на сърцето

Смесват се по 100 грама стръкове дяволска уста, цветове от маточина, цветове от мента, 80 грама корени дилянка и 50 грама плодове от копър. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Кисне 30 минути и се прецежда. От запарката се приема 3 пъти дневно по 150 грама 10 минути преди ядене.

Смесват се по 100 грама стръкове от дяволска уста, цветове маточина, цветове глог и стръкове жълт кантарион. В 600 грама кипяща вода се слагат 2 супени лъжици от сместаКисне 30 минути и се прецежда. От запарката се приема 3 пъти дневно по 150 грама 10 минути преди ядене.

Смесват се по 50 грама стръкове от дяволска уста, листа от мента и маточина, стръкове пелин, цветове от глог и стръкове от седефче. В 600 грама кипяща вода се слагат 2 супени лъжици от сместа. Кисне 30 минути и се прецежда. От запарката се приема 3 пъти дневно по 150 грама 10 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *