Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Американка излекува детето си от аутизъм ето така

Тя е биохимик и е категорична, че именно това е ключът към излекуването на болестта

Американката Катрин Райд споделя начина, по който е успяла да излекува малката си дъщеричка от аутизъм.

Тя е биохимик по професия и е успяла да намери начин, с който излекува дъщеря си. Катрин твърди, че, ако не успеете да излекувате изцяло заболяването, то поне ще го облекчите значително.
Това, което е направила тя е изключването на натриевия глутамат от диетата на дъщеря си.

В допълнение можете да се доверите и на мощните лечебни свойства на уреда за алкализирана вода ХИДРО ХЕЛТ.

Тя е биохимик и е категорична, че именно това е ключът към излекуването на болестта
Тя е биохимик и е категорична, че именно това е ключът към излекуването на болестта

Момиченцето й било на две годинки, когато й била поставена диагнозата. Днес тя вече е на седем години и няма и следа от заболяването.
Катрин твърди, че колкото и дребно да ви се струва изключването на натриевия глутамат от менюто на детето ви, всъщност това оказва огромно влияние. Натриевият глутамат е отбелязан на етикетите на различните продукти като Е631, Е621 или хидролизиран растителен белтък.

Диетата, на която е подложила момиченцето си е много по-различна от диетите, които се препоръчват при аутистите- биохимикът е на мнение, че менюто на детето-аутист трябва да съдържа само химично съединение, което засилва вкуса и аромата. Тя смята, че голяма част от нарушенията в развитието на нервната система са вследствие на дисбаланса на глутамата.

Близо 95% от храните, претърпели обработка съдържат веществото, което не е полезно за аутистите.
Макар да няма научно доказателство за лечебните свойства на тази диета, Катрин Райд е категорична, че именно това е ключът към оздравяването на дъщеря й и добавя, че не е трудно да се приложи, пише zajenata.bg.

Уредът за алкализирана вода ХИДРО ХЕЛТ е мощно лечебно средство на редица заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Американка излекува детето си от аутизъм ето така

  1. Митко каза:

    изгледайте отново видето на Райд:
    https://www.youtube.com/watch?v=nNCIuNJc1oY
    тук тя обяснява каква е връзката между глутеновите и казеин протеини и как моно натриевият глутамат от свързан във верига става свободен :


    общата връзка между глутена и казеина е, че тези протеини съдържат изобилно количество глутамат, аминокиселина, която е градивният елемент на протеините, но тъй като тези протеини са толкова силно обработени в диетата, която свързаният глутамат става свободен, глутаматът вече не е част от протеина.

    „има над 50 съставки, които съдържат свободен глутамат, но не са обозначени като такива, сега производителите все повече го влагат в храните, това е пазар за трилиони долари, защото кара мозъка ни да мисли, че храната е вкусна, в резултат на това над 95% от нашите преработени храни съдържат msg или свободен глутамат, включително много храни за кърмачета.“

    „моите изследвания ме карат да приема, че количеството свободен глутамат в западната диета причинява дисбаланс на екосистемата и ето как количеството в диетата никога не е достатъчно, за да активира свръхактивирането на количеството или броя на глутаматните рецептори точно в нашия храносмилателен тракт. Свръхактивирането е
    реакция на стрес и води до възпаление. Глутаматът започва да се натрупва на мястото на възпалението, колкото повече глутамат има, толкова по-тежко е възпаление сега нашите микроорганизми са изключително адаптивни и могат да променят метаболизма си в отговор на промяна в околната среда, включително използване на глутамат за енергия пример за такъв микро или опортюнистичен микроорганизъм са бактериите, свързани с лаймската болест,
    всъщност мигрират към най-високите концентрации на глутамат и ще започне да процъфтява там, ще продължи да предизвиква възпаление, за да продължи доставките си на глутамат и гостоприемникът, който сме ние, е в хронично състояние на възпаление, резултатът е, че получаваме тези популации от микроорганизми, които просто процъфтяват от
    MSG, дайте ми MSG и несъмнено те участват в силното ни желание за тези храни, но силно концентрацията на глутамат е много сурова среда, така че много от нашите полезни микроорганизми умират от свръхрастеж и
    отсъствие на същата екосистема.“

    и това е страшното , че тази съставка много трудно се определя, къде я има и къде не, защото не я пишат навсякъде, но се оказва , че всъшност я има в 95 % от пакетираните обработените храни в магазините:
    ето и списъка, който тя дава от сайта си ънблайндмаймаинд:
    https://drive.google.com/file/d/1arFoOr5kH0tdb1uxRk2ySZ-nVH8Cwn2W/view
    доста е голям и изненадващ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *