Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доц. Мария Папазова разкрива как фалшивите храни унищожават имунитета

Ежедневно ние се храним с генно-модифицирани храни. Те са вредни, казва доц. Мария Папазова и разкрива как унищожават имунитета на хората

Ако преди години проблем бяха нитратите и пестицидите в плодовете и зеленчуците, които навлизат в тях чрез обилното пръскане със силни отрови и торенето с много изкуствени торове, за да осигурят голяма реколта, днес проблемите са много по-сериозни, твърди доц. Мария Папазова.

На първо място са пшеницата, оризът, соя, царевица, ечемик.

Кръстосването на различни сортове, включително и различните експерименти с лимец, довеждат до отслабване на имунната система, защото вместо да я подсилват.

Новите сортове имат за цел да донесат много по-големи добиви и по-добра еластичност на приготвеното тесто, за сметка на здравето, казва доц. Мария Папазова.

Повишеното количество глутен  и протеини за сметка на полезните витамини от групата на В, например, причиняват заболявания на щитовидната жлеза.

doc-maria-papazova
Доц. Мария Папазова

Чрез брашното от модифицирана пшеница, човек вкарва чужди белтъци, с които тялото започва да се бори.

Така се появяват различните автоимунни заболявания.

Те довеждат до множество възпаления на червата, лениви черва, запек, диабет, атеросклероза, губи се еластичността на кръвоносните съдове, влияят зле на мозъка и паметта отслабва.

Когато ядем кисели млека, сирена и кашкавал, в които млякото е в минимални количества, в тялото влизат палмово масло, нишесте и други добавки, които влияят зле на кръвоносните съдове, защото те могат да се запушат, причиняват образуването на тромби, убиват полезната микрофлора в стомаха и червата, могат да причинят загниване на червата или пък запек.

Увреждат панкреаса и могат да причинят диабет.

Освен това сиренето и кашкавалът са прекалено солени, а солта вреди на бъбреците и на очите.

Не по-розово е положението с месото и колбасите.

В тях не само излишната сол е вредна. Колбасите от много години не се произвеждат от месо, а от различни колагенови смеси, които увреждат в дългосрочен период човешкия организъм.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Доц. Мария Папазова разкрива как фалшивите храни унищожават имунитета

  1. Лина Йосифова каза:

    До редакторите на сайта: пише се : 2 коментарА!!! Моля, проверете познанията си по българска граматика…

  2. Лина Йосифова каза:

    „“Чрез брашното от модифицирана пшеница, човек вкарва чужди белтъци, с които тялото започва да се бори.““…???Доц, Папазова, нали всички протеини имат общ механизъм на разграждане в храносмилателния ни тракт?Разграждат се от едни и същи ензими – до аминокиселини, които попадат в кръвта. Това са същите аминокиселини, от които са изградени и ГМО-протеините. Ще Ви бъда много благодарна, ако

  3. Лина Йосифова каза:

    „“Повишеното количество глутен и протеини за сметка на полезните витамини от групата на В, например, причиняват заболявания на щитовидната жлеза.““…??? Как е възможно доцент да пише подобни нелепости?!?Протеините и витамините са вещества от различни групи и с различна структура и функции – как е възможно да бъдат замествани и измествани?!?Освен това, точно глутенът отговаря за еластичността на тестото и е характерен за вкусния хляб, а пониженото му количество е характерно за високодобиивните хибриди, които стават за фураж, но зърнопроизводителите ги предпочитат заради високите добиви…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *