ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебната сила на морската сол

Помага за балансирането на нивата на киселините в организма

Натуралната морска сол притежава мощни лечебни свойства.

Тя съдържа над 80 полезни съставки, които оказват положително влияние върху кожата, косата и здравето като цяло.
Заради силното алкално действие тя помага за балансирането на нивата на киселините в организма, преборва алергии и грип и укрепва имунната система.

Освен това този натурален природен продукт оказва положително влияние върху сърдечносъдовата система. Резултатите от редица изследвания сочат, че редовната консумация на натурална морска сол, разтворена във вода е в състояние да намали значително лошия холестерол, нормализира функцията на сърцето и кръвното налягане.

Помага за балансирането на нивата на киселините в организма
Помага за балансирането на нивата на киселините в организма

Заради способността й да подържа в нормални граници нивото на кръвна захар, тя регулира успешно метаболитните нарушения.
С добавянето на малки количества натурална морска сол към храната можете да избегнете появата на остеопороза, както и да се облекчи значително, съществуващата такава.

Тя е много полезна за дихателната система, тъй като структурните частици на водораслите и минералите, съдържащи се в нея, помагат за възстановяването на лигавицата. Солта улеснява и функционирането на мускулните влакна и помага за прочистването на кръвта.

Натуралната морска сол може да се използва успешно и за приготвянето на домашни ексфолианти, които връщат сияйността на кожата. Редовните бани с натурална морска сол подпомагат отделянето на излишните течности от кожата и съединителната тъкан.
Текстурата й помага и за отстраняването на мъртвите клетки от кожата.не на последно място, тя е природно средство за справяне с мазната коса, тъй като помага премахването на излишните мазнини от косата и я прави мека, здрава и обемна, пише zdrave.rozali.com.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *