Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При нервен стомах пийте от този лечебен чай

Нервен стомах е все по-често срещан проблем сред младите хора, затова е важно да си помогнете с билки от природата

Много млади хора през последните години страдат от нервен стомах, затова днес ще ви предложим как по природен начин, с този уникално ефективен чай от билки, ще можете да си помогнете.

Почти всеки втори на възраст над 18 години е почувствал онова неприятно парене и болка в горната част на стомаха. А ако натиснете мястото усещате силно тупане, пише Фрамар.

Затова, при нервен стомах, е важно да си помогнете с билки, съветват ни експерти и медицински лица, които обръщат внимание на хомеопатичното лечение. Тези билки имат ясно изразено спазмолитично действие и ще се изненадате от бързия ефект при успокояването на стомаха ви.

stomah-chai
При нервен стомах пийте полезен  чай

Сред изпитаните билки за успокоение на нервен стомах, са жълт кантарион, копър и анасон. Ако си направите в домашни условия чай от тези лечебни съставки, ще се убедите в техния ефект.

А ето и рецептата. Вземете по една чаена лъжица семена от копър и анасон. Смелете ги предварително. След това добавете и 1 супена лъжица цветове от жълт кантарион. Така получената билкова смес залейте с 300 мл вряща вода и оставете да се запари отварата за около 20 минути.

Когато измине това време, прецедете течността и си разделете билковият чай срещу нервен стомах на три дози от по 100 мл. Изпийте течността на три пъти през деня, около 15-ина минути преди хранене.

Ако страдате от проблеми със сърцето или с щитовидната жлеза, пийте полезния чай Ти лайф.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *