Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пипа Мидълтън издаде тайната на своята перфектна фигура

Чаровната Пипа Мидълтън е сестра на херцогиня Кейт и балдъза на принц Уилям. Пипа Мидълтън има перфектна фигура, но и тя си има своя тайна как я поддържа

Пипа Мидълтън беше шаферка на сватбата на своята сестра Кейт, заедно с принц Хари и в един момент британската преса заговори, че Пипа и Хари може да са втората брачна двойка, но се оказа, че подобни емоции там няма, въпреки че двамата изглеждат много добре като двойка.

По принцип двете сестри Пипа и Кейт са наследили високата и стройна фигура от тяхната майка, която е била стюардеса.

Но днес само генетиката не е достатъчна, за да бъде една жена в отлична форма.

pipa
И Пипа Мидълтън има фигура на манекенка

Точно поради тази причина Пипа Мидълтън се грижи за своята фигура. При Пипа тайната се крие в упражненията, които всеки ден прави у дома.

Вие също можете да „откраднете“ тайната на Пипа Мидълтън, защото упражненията не са трудни за изпълнение, не отнемат много време  и не е необходимо да ходите във фитнеса, за да ги правите.

Спортните традиции във Великобритания са изключително сериозни за студентите, защото те са длъжни активно да спортуват. Вероятно сте чували за съревнованията между отборите на най-реномираните учебни заведения Кеймбрижд и  Оксфорд.

Всяка сутрин Пипа Мидълтън прави своите упражнения за стегнати мускули на прасците, бедрата, гърба и стомаха. След като приключи с гимнастиката, Пипа взема душ и закусва, но не яде типичната британска закуска хем енд егс (пържени яйца с бекон или шунка), а използва купичка мюсли или пълнозърнест хляб, сварено яйце или  плодове. Пипа обича да пие вода през целия ден.

pipa-mid
Пипа Мидълтън не разчита само на природата, а се грижи за своята фигура

Преди да започне своите упражнения, Пипа загрява своето тяло с няколко навеждания и изправения, с раздвижване на врата и главата.

Първата серия упражнения

Това е бягане на място с високо вдигнати колена или застава на едно място и вдига високо своето сгънато коляно и противоположната ръка, а след това и другото коляно с втората ръка.

За да има положителен ефект всяко упражнение трябва да се прави по 2-3 минути, а между упражненията има поне по 2 минути почивка.

За една серия са необходими около 8 минути за упражнения и още 8 за почивка, затова Пипа прави по две серии всяка сутрин.

Втора серия

Пипа Мидълтън прави лицеви опори на стената, а не както ние ги знаем с лице към пода, в продължение на 2 минути. Следва почивка.

pipa-mid
Пипа Мидълтън и принц Хари са елегантна и красива двойка, но няма да станат семейство
pipa-harri
Можеше и Пипа Мидълтън да стане принцеса чрез брак с  принц Хари

Трета серия

Застанала изправена с разтворени крака, Пипа кляка и се изправя 2 минути. Следва почивка.

Четвърта серия  

След като приключи и тази почивка, Пипа Мидълтън прави познатите ни стандартни лицеви опори на земята.

В рамките на 2 минути тя прави около 15 лицеви опори.

След като направи почивка, Пипа повтаря тази серия упражнения още един път.

Докато почива, Пипа не лежи на земята и не стои седнала, а е изправена и с леки кръгови движения раздвижва ръцете, главата и врата.

През това време особено много набляга на правилното дишане.

Известната британска принцеса Даяна също имаше съвършена фигура, за която и тя полагаше специални грижи.

Научете тайната на лейди Ди ТУК.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *