Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Задължителните ваксини в България са незаконни!

Освен това има редица доказателства, че те са особено вредни и опасни!

Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма – американско семейство спечели първото в историята съдебно дело, в което е била разгледана връзката между ваксините и бумът на заболяванията при бебета и малки деца!

Въпреки това, родителите са изправени пред огромен натиск, поради това че в България ваксинирането на новородени бебета е задължително! Принуждават ни да подлагаме децата си на многократно инжектиране дори с няколко ваксини едновременно!

Отново бихме искали да напомним на управляващите, че „Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки…” (Конституцията на Република България  (чл. 52, ал. 4)  и тази норма е в съответствие със законодателството в Европейския съюз – всички други закони и наредби противоречат на това, както и на Хартата на основните права на Европейския съюз! Законът за здравето трябва спешно да бъде променен така, че да отпадне задължителността на ваксинациите и всички ваксинации да бъдат препоръчителни.

Неверни сведения за ваксините

Тъй като ваксините се използват предимно за нашите скъпи деца, повечето хора предполагат, че те са били подложени на щателни проучвания и строги изследвания, доказващи че са безопасни и ефективни. Казват ни, че с масовото ваксиниране са победени множество епидемии по света и че страничните ефекти са редки и отшумяват бързо. Но родителите, които отделят време да се задълбочат в темата, откриват под воала от дезинформация, че тези твърдения нямат научна подкрепа.  Не само че никога не е имало нито едно дългосрочно проучване, при което да се сравни здравето и благосъстоянието на ваксинирани към неваксинирани деца, а даже множество примери могат лесно да бъдат намерени за това, че ваксините могат да причинят по-опасни заболявания от тези, срещу които са създадени. И сегашната система за проследяване и отчитане на страничните ефекти е помия, базирана на доброволно, а не задължително описване на случаи, при които детето е получило трайни увреждания или смърт от ваксина, както и какво лечение е прилагано за отстраняване на странични ефекти.

Дори д-р Джонас Салк, който е създал първата полиомиелитна ваксина признава под клетва, че повечето случаи на полиомиелит в САЩ от 1961 г. насам са били действително причинени от ваксината.

За вас ще цитираме д-р Бойд Хейли, професор и шеф на Катедрата по химия в университета в Кентъки: „Една единствена ваксина, направена на 3-килограмово новородено е еквивалентна на ваксиниране на 70-килограмов възрастен с 30 ваксини за един ден.” „Никой не може да извърши изследване, доказващо, че тимерозал (живак, съдържащ се във ваксините) е безопасен. Той е просто прекалено дяволски токсичен.”

Днес напълно ваксинирано дете в България получава 12 ваксини по време на първата година от живота си, когато развиващата му се имунна система е най-уязвима. Дори имунната система на един възрастен ще се претовари от толкова много ваксини, дадени по време на такъв кратък период от време. Докато неваксинираните деца могат никога да не развият тези болести, то ваксинираните принудително се заразяват. Освен това, 5-валентната ваксина (против полиомиелит, дифтерия, тетанус, коклюш, хемофилус инфлуенце тип В) се прави на дву-месечно бебе заедно с имунизация против пневмококи и принуждава имунен отговор от организма на това мъниче към 5+1 болести – едно събитие, което никога няма да се случи в реалния живот. Плюс това, почти няма проучвания или научни изследвания за ефектите на различните вирусни и бактериални ваксини, използвани в комбинация или в непосредствена последователност и как те влияят на човешкия организъм.

Поради това, нашите съвети са (ако решите да ваксинирате детето срещу болести, които едва ли ще му се случат) да вземете следните предпазни мерки:

–      Не разрешавайте на детето ви да се поставя повече от една ваксина в даден момент и то само срещу една болест, а не по 5-6 едновременно.

–      Изчакайте с ваксините най-малко 2 години.

–      Никога не ваксинирайте детето, когато е болно или в семейството има болен от някакво вирусно заболяване.

–      Никога не ваксинирайте детето, ако има склонност към обриви – от топлина или от козметични препарати бебетата често показват свръхчувствителност. Представяте ли си какво ще стане, ако му инжектират ЗАРАЗА в такъв момент!

–      Опитайте се да освободите детето от ваксини по всякакви възможни начини, ако детето е имало лоша реакция при някоя от ваксините или ако има фамилна анамнеза за такава реакция, тежки алергии и анемии.

 

 

Кога се налага да отложиш ваксината?

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 7 до “Задължителните ваксини в България са незаконни!

  1. elia каза:

    Не знам на колко деца са навредили ваксините,но ще ми обясните ли как някой си изгражда естествен имунитет срещу полиомелит -това е една от задължителните ваксини,или хепатит,дифтерия и др.Аз не съм съгласна децата ми да са изложени на риск от срещата си с тези болести.
    Полиомиелит в Wikipedia

    • spasova каза:

      Най-сигурното лечение е в предпазването от болестите. Основната цел трябва да бъде засилване на собствения имунитет на организма по един естествен начин, вслушвайки се в методите, които ни подсказва природата, защото тя винаги е по-мъдра от нас. Чиста храна, чиста вода и чист въздух – това е здравето! Полиомелитът или детски паралич е болест, за която още през 1994 г. Световната здравна организация обяви, че не съществува. Могат да бъдат намерени някои случаи, които се получават след третиране с жива ваксина, тъй като имунизираните отделят широко ваксинални вируси в околната среда последством фекалиите. Разпространените твърдения, че бежанците могат да ни заразят с полио се правят с цел неграмотните и ниско интелигентните хора, които не са запознати с болестта и нейните прояви да се подложат на ваксиниране, от което Фармацевтичната мафия да спечели още повече пари.
      И един съвет: недейте да черпите информация само от уикипедия. Има много източници, които могат да ви дадат различна гледна точка, ако се интересувате – http://vaksini.eu/antibodies.html

  2. Татяна каза:

    Към Мари – не е вярно,че заради ваксините сега умират по-малко.Преди въвеждането на всяка ваксина ,хората вече са изградили естествен имунитет .Тогава хората са умирали от недостиг на храна,чиста вода и лоши условия .Виждам ,че не си наясно с имунитет и история .След въвеждане на всяка ваксина ,пикът на заболяване се покачва.Има и графики и изследвания за това ,ама кой да чете.

  3. Александър Василев каза:

    Скъпа Мари, Имаш ли представа как се гледа дете с аутизъм?! А как оцелява човек със 100% трайно намалена трудоспособност от ваксина?! Потърсете в гугъл
    Антителата СЛЕД ваксинация НЕ означават имунитет!
    и ще попаднете на сайта, за който давам доста от себе си!

  4. Ангел каза:

    Мари, ако мислиш, че ваксините защитават повече отколкото увреждат – това е непознаване на проблема. Впрочем, злобата, която демострираш със сигурност е следствие от ваксините, които са ти поставени…

  5. Мари каза:

    Ако в днешно време умират стотици от заразни болести, преди ваксините са умирали хиляди! Но не е зле да бъдат незащитени повече хора, та да да се намалява населението на Земята, и без това е претоварена!!!

  6. Health каза:

    Чудесна статия! Поздравления! Дано има повече такива, за да осъзнаят хората истината, да бъдат бдителни и да не се поддават на манипулации. Ваксините не са това, за което се рекламират от разните платени „експерти“ по интервюта. Крайно време е да отпадне задължителният им характер и дано депутатите в следващия парламент осъзнаят това. Ето мнението на лекар, който изследва ваксините:
    „Като лекар, изследващ съдържанието на една определан ваксина (от задължителните) заявявам, че: няма гаранция, че количествата в съдържанието на всяка една инжекция са спазени с точност; че всяка партида съответства на стандарта и на заявеното от фирмата производител съдържание; че притеснително често се изолират елементи, които не трябва да присъстват в партидите (включително от животински произход); и не на последно място – съдържат соли на тежки метали, формалдехид и други съставки, които по учебник не бива да присъстват в човекото тяло, без значение от количеството им.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *