Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Норпролак – намалява повишените нива на хормона пролактин в кръвта

Медикаментът Норпролак е инхибитор на повишените нива в кръвта на хормона пролактин, като редуцира секрецията му. Проявява се при секретиращ пролактин тумор в хипофизата, но може и да е с неизяснен произход.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента Норпролак?

  • Ако имате алергия към активното вещество хинаголид или към някое от помощните вещества в това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • – Ако функцията на черния ви дроб е нарушена.
  • Ако имате здравословни проблеми с бъбреците.
  • Ако сте с причинен стерилитет от пролактина – фертилитетът ви може да се възстанови.
  • Ако страдате от психично заболяване.
  • Ако сте в напреднала възраст.
  • Ако изпитате силно желание да се държите по необичаен начин.
  • Ако внезапно се пристрастите към хазарт по време на лечението с Норпролак.
  • Ако необичайно ви се повиши желанието за секс.
  • Ако започнете да се храните прекомерно по време на лечението.
  • Ако страдате от тежко сърдечно заболяване – кръвното ви налягане трябва да се проследява.

НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други лекарства приемате, в това число и за такива, които се продават свободно в аптеките. Имайте пред вид, че алкохолът може да понижи поносимостта ви към това лекарство. Бременните и кърмещите жени НЕ трябва да се лекуват с Норпролак. Ако това се налага консултацията с лекар е задължителна. По време на лечението работещите с машини и шофиращите могат да почувстват намалена работоспособност, особено в началото на лечението. Има случаи на внезапно заспиване!

Внимание! Медикаментът Норпролак може да причини и нежелани странични реакции, някои от които са изключително опасни. Запознайте се внимателно с тях преди лечението. Описани са подробно в листовката, приложена във фабричната опаковка на медикамента.

 Какви вещества съдържа медикаментът Норпролак?

Хинаголид като хинаголид хидрохлорид – по 25 микрограма във всяка таблетка, е активното вещество в това лекарство. Освен това то съдържа още микрокристална целулоза, лактоза монохидрат, червен железен оксид, колоиден безводен силициев диоксид, магнезиев стеарат, царевично нишесте.

Дозировка за лица над 18 години: Спазвайте точно указанията за прием на Норпролак на лекуващия ви лекар. Дозировката е индивидуална и тя се определя от лекар според състоянието ви, като се започва с по-малка доза, която постепенно се увеличава. Този медикамент се приема вечер веднъж на ден с храна.

Съхранение: Далече от достъпа на деца, при температура под 25 градуса, във фабричната опаковка. Следете кога изтича срокът на годност на лекарството.

Носител на разрешението за употреба и производител: Ferring GmbH – Германия.

Средна цена в аптеките 6-7 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *