Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ноотропил – помага при шум в ушите и световъртеж, при нарушения на паметта, при спазми в мускулите

Медикаментът Ноотропил се предписва за възстановяване на познавателните способности на пациентите след различни здравословни проблеми. Това могат да бъдат отравяния на организма, недостиг на кислород – или хипоксия. Освен това медикаментът подобрява реологичните качества на кръвта.

При какви здравословни проблеми помага медикаментът Ноотропил?

  • При нарушения на вниманието и паметта.
  • При липса на мотивация у пациента.
  • При внезапни неволеви съкращения на мускулите.
  • При шум в ушите и световъртеж – вертиго.
  • За ремисия и профилактика на сърповидно-клетъчни вазо-оклузивни кризи.
  • При детска дислексия.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента  Ноотропил?

  • Ако имате алергия към активното вещество пирацетам или към някоя от помощните съставки в това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • При кръвоизлив в мозъка.
  • Ако страдате от тежка бъбречна недостатъчност.
  • Ако страдате от хорея на Хънтингтон.
  • Ако сте с риск или с тежък кръвоизлив.

НЕ спирайте рязко приема на Ноотропил, ако страдате от миоклонус – това може да ви причини генерализирани или миоклонични гърчове. НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други медикаменти приемате, в това число и за такива, които се продават без рецепта. Бременните и кърмещите жени НЕ трябва да се лекуват с Ноотропил, освен при изключителна необходимост и след консултация с наблюдаващия ги лекар. Този медикамент може да се отрази негативно на способността за работа с машини и шофиране.

Внимание! Медикаментът Ноотропил може да причини и нежелани странични реакции, някои от които са много сериозни. Запознайте се внимателно с тях преди лечението. Описани са подробно в листовката, приложена във фабричната опаковка на медикамента.

Какви вещества съдържа медикаментът Ноотропил?

Пирацетам е активното вещество в това лекарство. Освен това ядрото на таблетката съдържа още силициев диоксид, макрогол 6000, натриева кроскармелоза, колоиден безводен магнезиев стеарат. А филмовото покритие съдържа още макрогол 400 и 6000, идроксипропилметилцелулоза, титанов диоксид.

Имайте пред вид, че този медикамент съдържа 46 мг натрий, което се равнява на 2,3 на сто от дневната норма готварска сол за възрастен.

Една опаковка от медикамента Ноотропил съдържа 20 таблетки.

Дозировка: Спазвайте винаги точно указанията на лекуващия ви лекар. Той ще определи дозата на медикамента според диагнозата и състоянието ви. Обикновено се започва с по-ниска и се продължава с постепенно увеличаваща се доза. Тя е различна за възрастните и децата. Ноотропил може да се приема с или без храна, поглъща се с течност на 2 до 4 приема на ден. При хронично болните лечебен резултат се очаква след 6-12 седмици лечение.

Съхранение: Далече от достъпа на деца. Други изисквания за съхранение Ноотропил няма. Следете кога изтича срокът на годност на лекарството!

Носител на разрешението за употреба и производител: UCB Pharma SA – Белгия.

Локален представител на носителя на разрешението за употреба: Ю СИ БИ България- ЕООД.

Средна цена в аптеките: 7-8 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *