Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Никорет Бериминт – помага за отказване от цигарите, облекчава никотиновия глад

Спреят за устната лигавица Никорет Бериминт се прилага за лечение на желаещите да спрат или да намалят пушенето на цигари. Това е НЗТ – никотиново заместителна терапия. Облекчава никотиновият глад и симптомите на отнемане. При внезапно спиране на цигарите могат да се появят неприятни усещания в организма. Чрез спрея Никорет Бериминт тези усещания могат да се намалят, намалява и желанието за пушене. Предимството на продукта е, че не съдържа въглероден оксид, катран и други отрови както цигарите.

При какви здравословни проблеми НЕ трябва да използвате лекарството Никорет Бериминт?

  • Ако имате алергия към никотин или към някоя от другите съставки в това лекарство (вижте ги описани подробно по-долу).
  • Ако никога не сте пушили цигари.
  • Ако сте под 18-годишни.
  • Ако през последните 3 месеца сте получили инсулт или инфаркт.
  • Ако страдате от стенокардия при покой или от гръдна болка – нестабилна стенокардия.
  • Ако имате ритъмни нарушения в сърдечната дейност.
  • Ако страдате от хипертония, която не се овладява с лекарства.
  • Ако сте получавали сериозни алергични реакции, в това число и сърбящ обрив по кожата.
  • Ако страдате от чернодробно заболяване.
  • Ако страдате от тежко бъбречно заболяване.
  • Ако имате диабет.
  • Ако сте със свръхактивна функция на щитовидната жлеза.
  • Ако имате язва на дванадесетопръстника или стомаха.
  • Ако имате тумор на надбъбречната жлеза.
  • Ако сте с езофагит.

НЕ забравяйте да споделите с наблюдаващия ви лекар какви други лекарства приемате, в това число и за такива, които се продават без рецепта. Бременните и кърмещите жени, които НЕ могат да се откажат сами от пушенето, могат да приемат Никорет Бериминт само след консултация с лекар. Този медикамент не влияе негативно върху способността за шофиране и за работа с машини.

Имайте пред вид, че медикаментът Никорет Бериминт съдържа около 7 мг алкохол при всяко едно впръскване – това се равнява на 2 мл бира и 1 мл вино. От това не произтичат видими ефекти.

Какви вещества съдържа лекарството Никорет Бериминт?

Никотинът е активното вещество в спрея. При всяко впръскване получавате по 1 мг никотин. Освен това медикаментът съдържа още безводен етанол, пропиленгликол, глицерол, полоксамер 407, левоментол, натриев хидроген карбонат, сукрапоза, охлаждащ аромат, аромат на червени горски плодове, хидрохлорна киселина – за регулиране на Рн, пречистена вода, бутилиран хидрокситолуол.

Начин на приложение на лекарствения спрей Никорет Бериминт за лица над 18 години: Спазвайте стриктно указанията на вашия фармацевт или лекар. В листовката на медикамента е описан стъпка по стъпка начина на употреба. Той зависи от това дали веднага или постепенно искате да спрете пушенето на цигари. Спазвайте ги абсолютно точно.

НЕ правете повече от 2 впръсквания на наведнъж или повече от 4 впръсквания за 1 час в продължение на 16 часа. Максималната дозировка е 64 впръсквания за 16 часа в рамките на едно денонощие. Дозата се променя през определен брой седмици.

След като успешно сте спрели цигарите запазете оставащото лекарство в спрея. В случай на внезапно желание за цигара можете да си помогнете с 1-2 впръсквания.

Една опаковка от медикамента Никорет Бериминт съдържа 150 дози.

Съхранение: Далече от достъпа на деца, при температура под 30 градуса. Следете кога изтича срокът на годност на спрея Никорет Бериминт!

Носител на разрешението за употреба и производител: McNeil АВ – Швеция.

Средна цена в аптеките 37-38 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *