Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Простаплант  – усилва количеството и струята, премахва болката и паренето при уриниране

Германският лекарствен продукт Простаплант  (Prostaplant capsules) помага на мъжете, които имат затруднения при изхвърлянето на урината от организма. Това обикновено е ранен стадий на доброкачествено увеличаване на простатата, което причинява стеснение на уретрата.

Какви ползи да очакват мъжете от приема на Простаплант  (Prostaplant capsule?

Медикаментът премахва паренето и болката по време на уринирането. Освен това усилва струята, увеличава количеството на урината, намалява позивите за уриниране. А също така  подобрява изпразването на пикочния мехур, намалява броя слабите уринирания. Съдържа Сереноа репенс.

ПростаплантКакви вещества съдържат капсулите Простаплант  (Prostaplant capsules) с марката NATUR PRODUKT / Dr. Willmar Schwabe?

Всяка желатинова капсула от този медикамент съдържа сух екстракт от плодовете на палмата джудже Сереноа репенс – по 320 мг, което е активното вещество. Освен това лекарството съдържа още като помощни вещества оцветители – Е 131 и Е 172, глицерол, желатин полисуксинат.

Внимание! НЕ се лекувайте с медикамента Простаплант  (Prostaplant capsules), ако имате алергия към активното вещество или към някоя от помощните съставки в него.

Предупреждения! Медикаментът Простаплант НЕ намалява хипертрофията на простатната жлеза. То само намалява оплакванията. Абсолютно задължително е да се консултирате с лекар в случаите на остро задържане на урина или при наличие на кръв в урината. Имайте пред вид, че при предозиране Простаплант това може да раздразни стомаха ви, да ви причини диария и главоболие. Случаите на нежелани странични реакции са редки.

Дозировка: По 1 капсула на ден, която НЕ се сдъвква, с малко вода.

Предупреждение: Спазвайте точно указанията на лекуващия ви лекар. Иначе рискувате да не получите търсения ефект.

Съхранение: Далече от достъпа на деца при температура под 25 градуса по Целзий.

Срокът на годност: 5 години. Следете кога изтича.

Носител на разрешението за употреба и производител: Dr. Willmar Schwabe ArzneimittelP.O. box 41 09 2576209

Karlsruhe Germany Phone: 0049 721 4005-0Fax: 0049 721 4005-500

Средна цена в аптеките 19-20 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *