Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта. Рициновото масло очиства чрез лимфата организма, помага при миоми и кисти на яйчниците

Рициновото масло подобрява кръвообращението и подпомага заздравяването на тъканите и вътрешните органи.Действа ефективно, когато се абсорбира в лимфния поток.В резултат на това храносмилането се нормализира, имунитетът се засилва и подуването на ставите се облекчава.

Компресите с рициново масло могат да се използват за нормализиране на лимфния дренаж и детоксикация на тялото. Също така, компрес с рициново масло помага при менструални проблеми, миоми и кисти на яйчниците.

Компрес с рициново масло върху черния дроб

Лечебното въздействие на рициновото масло

То е популяризирано за първи път още през 1900 г. от Спящия пророк на САЩ Едгар Кейси. Процедурата включва накисване на пластове от фланелен плат в рициново масло и след това нанасяне върху тялото. За детоксикация  се  поставя над черния дроб. Покривате компреса с найлон,  поставяте върху него грейка и оставяте компреса с рициново масло да въздейства в продължение на 1-2 часа.

Рициновото масло се произвежда от семената на растението Рицин с латинско название Ricinus communis. Съдържа смес от рицинови триглицериди, линолова и олеинова киселини, като рициноловата киселина представлява 90% от състава.

На какво се дължи ефектът от компресите с рициново масло?

Когато се прилага локално върху коремната област, рициновото масло се абсорбира през кожата в тъканите. Под въздействието на топлина маслото прониква в дълбоките слоеве, увеличава производството на лимфоцити и активира лимфния поток. Лимфната система може да се сравни с канализационната система на нашето тяло.

Токсичните съединения, инфекциите, тежките метали, мъртвите клетки, различни отпадъчни продукти, се събират от лимфната система и се транспортират до черния дроб за филтриране и елиминиране от тялото през дебелото черво.

Рицинът цъфти красивоРицинът цъфти красиво

Ако лимфната система не функционира ефективно, в организма се натрупват всякакви отпадъци и токсини

Това на свой ред отслабва имунната система, намалява движението на червата, спада чувствителността към храната. В резултат на това човек започва страда от различни възпаления и заболявания.

Компресите с рициново масло активират лимфния дренаж, детоксикират, засилват имунния отговор, подобряват изхождането, намаляват хранителната чувствителност, облекчават възпаленията, предпазват от болести.

Предупреждение! Когато купувате рициново масло, трябва да внимавате. Преобладаващата част от предлаганото рициново масло се произвежда от семена на Рицин, третиран с вредните за здравето пестициди. Затова е най-добре е да си купите органично масло.

Какво ви трябва за направата на компрес с рициново масло?

Рициново масло, бял фланелен плат (това е вид вълнен, полувълнен или памучен плат, изтъкан по специален начин ). Размерът на плата трябва да ви позволява да покриете желаната област на тялото Трябва ви и полиетилен за покриване на тъканта отгоре, или найлонови торбички А също и грейка или бутилка, пълна с гореща вода. За компрес на черния дроб нанесете от дясната страна на корема. При менструални проблеми и кисти на матката или яйчниците поставете компреса върху долната част на корема.

Това е всичко, което ви трябва за компрес с рициново масло

Как да си направим компреса с рициново масло?

Изсипете малко количество рициново масло върху фланеления плат. Поставете тъканта върху желаната част от тялото си. Покрийте фланелата с полиетилен, така, че той да е 3 до 5 см по-голям от компреса. Поставете нагревателна грейката или бутилката, пълна с гореща вода, върху найлона и си починете за 30 минути до час. След премахване на компреса изплакнете с вода мястото с нанесеното върху него масло.

Фланелената превръзка може да се използва повторно.

Източник: еconet

МИОМИН – НАЙ-ДОБРАТА ГРИЖА ЗА ЖЕНАТА!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Рецепта. Рициновото масло очиства чрез лимфата организма, помага при миоми и кисти на яйчниците

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *