Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ПЛАТЕЛ – пречи за образуването на съсиреци, предпазва от инфаркт и инсулт

Медикаментът ПЛАТЕЛ е предназначен за лечение на лица, които трябва да бъдат предпазени от образуването на тромби – съсиреци в стеснените артерии. Този процес, наречен атеротромбоза е много опасен тъй като може да причини сърдечен пристъп, инсулт или смърт. ПЛАТЕЛ пречи на слепването на тромбоцитите, с което намалява риска от опасни за здравето и живота инциденти.

Лекарство срещу образуване на съсиреци в кръвта

С този медикамент се лекуват страдащите от атеросклероза, от остра болка в гърдите, от инфаркт на миокарда. Също така и пациенти, които са получавали симптоми на инсулт в мозъка, с неравен пулс – или предсърдно мъждене.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента ПЛАТЕЛ?

  • Ако имате алергия към активното вещество клопидогрел, към фъстъци, соево масло или към някоя от помощните съставки в медикамента (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако към монета имате кървене или съществува риск от кървене в мозъка или стомаха.
  • Ако имате тежко заболяване на черния дроб или бъбреците.
  • Ако организмът ви има склонност към вътрешни кръвоизливи.
  • Ако наскоро сте преживели сериозна травма.
  • Ако ви предстои или наскоро сте имали хирургична операция.
  • Ако през последните 7 дни сте получили исхемичен удар.
  • Ако сте получавали алергия към какъвто и да е медикамент.
  • Ако сте получавали някога мозъчен кръвоизлив, който не е причинен от травма.

НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други медикаменти приемате, в това число и за такива, които се продават свободно в аптеките.

Имайте пред вид, че дори и при символични наранявания, кървенето може да продължи малко повече от обикновено докато се лекувате с ПЛАТЕЛ. Това обикновено не е опасно. Но ако кървенето е притеснително за вас, непременно се посъветвайте с лекуващия ви лекар.

ПЛАТЕЛ НЕ е предназначен за лечение на деца. Бременните и кърмещите жени НЕ трябва да приемат този медикамент без консултация с лекар.

Внимание! Медикаментът ПЛАТЕЛ може да причини нежелани странични реакции, някои от които са много сериозни. Запознайте се внимателно с тях. Описани са подробно в листовката на това лекарство. Малка е вероятността лекарството да се отрази негативно на способността ви за работа с машини и за шофиране.

Какви вещества съдържа медикаментът ПЛАТЕЛ?

Клопидогрел като бисулфат – по 75 мг в 1 таблетка, е активното вещество в това лекарство. Освен това ядрото на таблетката съдържа още лактоза, кросповидон тип А, безводна микрокристална целулоза, глицеринов дибехенат, макрогол 335, талк, поливинилов алкохол, лецитин. А  покритието на таблетката съдържа: Е-тата червен железен оксид и титанов диоксид. 

Дозировка: Спазвайте точно указанията на лекуващия ви лекар. Дозата се определя от него според диагнозата и състоянието ви. Обичайната препоръчителна доза е по 1 таблетка дневно с или без храна по еднакво време на деня. НЕ спирайте приема на ПЛАТЕЛ без да се консултирали с лекуващия ви лекар.

Съхранение: Дръжте медикамента далече от достъпа на деца.

Носител на разрешението за употреба: Medochemie Ltd. – Кипър.

Производители: Acta vis Ltd – Малта.

Medochemie Ltd. – Кипър.

Средна цена в аптеките 11-12 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *