Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Капки Тиърс натурале II – помагат при песъчинки, парене, дразнене, сухи очи

Медикаментът Тиърс натурале II лекува и облекчава такива състояния като сухота в очите, дразнене и парене. Временно помагат и в случаите на дискомфорт и раздразнение, причинени от въздействието на дим, прах, климатици, продължителна работа на компютър, от слънцето или вятъра. Медикаментът е от групата на така наречените изкуствени сълзи. В състава им влиза полимерната система DUASORB, както и безопасния консервант поликватерниум-1, които трайно и бързо възвръщат комфорта в очите.

Какво е добре да знаете за състоянието, наречено сухи очи?

Човешките очи съдържат комбинация от естествени вещества, които образуват слъзен филм – това е естествената защита на повърхността на очите. Той непрестанно овлажнява очите, като по този начин ги предпазва. На него се дължи усещането за комфорт. Има лица, които са с прекомерно малко естествени сълзи. В резултат се появява чувството за дразнещи песъчинки в очите, за щипене, парене, умора, чувствителност към ярка слънчева светлина.

При какви здравословни проблеми НЕ трябва да прилагате медикамента Тиърс натурале II?

  • Ако сте свръхчувствителни към активните вещества или към някоя от помощните съставки на това лекарство (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако почувствате главоболие след употреба на капките.
  • Ако получите промени в зрението.
  • Ако почувствате дразнене в очите.
  • Ако получите продължително зачервяване.

Ако състоянието на очите ви не се подобрява или се влошава повече от три дни след прилагането на Тиърс натурале II спрете го и потърсете консултация с лекар. Непременно споделете с него какви други лекарства приемате дори да се продават без рецепта в аптеките. Бременните и кърмещите жени мога да се лекуват с този медикамент само след консултация с лекар. След накапване зрението може да се замъгли за кратко. Изчакайте отново да се избистри и едва тогава работете с машини или шофирайте.

Внимание! Медикаментът Тиърс натурале II може да причини нежелани странични реакции. Прочетете много внимателно какви могат да са те в листовката, приложена във фабричната опаковка на лекарството.

Какви вещества съдържа медикаментът Тиърс натурале II?

Хипромелоза и декстрин 70 са активните вещества в това лекарство. Освен това като помощни съставки в него има още боракс, поликватернум-1, натриев хлорид, пречистена вода, калиев хлорид, както и малки количества натриев хидроксид или хлороводородна киселина, чиято цел е да поддържат нормално Рн.

Дозировка и приложение: Спазвайте точно указанията на лекаря ви. Обичайната дозировка е по 1-2 капки в окото или и двете очи толкова пъти, колкото се нуждаете за премахване на сухотата и дразненето. Спазвайте точно стъпките на поставянето на капките, които подробно са описани в листовката на медикамента Тиърс натурале II.

Съхранение: При температура под 25 градуса, в плътно затворена опаковка. Дръжте лекарството далече от достъпа на деца. Не го замразявайте.

Партиден номер и срок на годност: Вижте ги маркирани върху опаковката. НЕ използвайте капките по-дълго от 4 седмици след първото отваряне на лекарството или ако забележете потъмняване на разтвора!

Носител на разрешението за употреба: Avenija Dubrovnik 16 – Хърватия.

Производители: S.A. Alcon – Белгия и Camil Fabra 58 – Испания.

Средна цена в аптеките 12-13 лева 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *