Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТадиЛЕКС – помага за пълноценен сексуален контакт на мъжете с еректилна дисфункция

Медикаментът ТадиЛЕКС е създаден специално в помощ на мъжете, които имат еректилна дисфункция. Това лекарство след приема му значително подобрява способността за получаване на еректиран, твърд пенис, подходящ за пълноценен сексуален контакт. Това се дължи на факта, че след подходяща сексуална стимулация кръвоносните съдове в пениса се отпускат и това подобрява притока на кръв към него.

Имайте пред вид, че това лекарство няма да ви е от полза, ако НЕ страдате от еректилна дисфункция. Медикаментът е предназначен за лица над 18-годишна възраст.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да приемате медикамента ТадиЛЕКС?

  • Ако сте свръхчувствителни към активното вещество в това лекарство или към някои от помощните съставки в него (вижте ги подробно описани по-долу).
  • Ако имате ангина пекторис, която лекувате с лекарства от групата на нитратите.
  • Ако страдате от сериозна сърдечна болест.
  • Ако през последните три месеца сте имали сърдечен пристъп.
  • Ако през последната половин година сте получили инсулт – мозъчен удар.
  • Ако не можете да контролирате високото си кръвно налягане.
  • Ако страдате от ниско кръвно налягане – хипотония.
  • Ако сте получавали инсулт на окото и свързаната с него загуба на зрение.
  • Ако се лекувате от белодробна артериална хипертония.
  • Ако страдате от тумор на костния мозък.
  • Ако имате сърповидно-клетъчна анемия.
  • Ако сте болен от левкемия.
  • Ако страдате от сериозни заболявания на черния дроб и бъбреците.
  • Ако сте получили деформация на пениса.

Внимание! Медикаментът ТадиЛЕКС може да предизвика сериозни странични нежелани реакции, някои от които – изключително опасни. Преди приема на лекарството задължително прочетете какви могат да са те. Описани са подробно в листовката на медикамента, приложена в оригиналната опаковка на лекарството.

Задължително споделете с вашия лекар какви други лекарства приемате, дори да се продават без рецепта. Имайте пред вид, че сокът от грейпфрут може да повлияе на ефективността на този препарат.

Какви вещества съдържа медикаментът ТадиЛЕКС?

Тадалафил – по 20 мг във всяка таблетка, е активното вещество в това лекарство. Освен това сърцевината му съдържа още Л-хидроксипропилцелулоза – LH 11, лактоза монохидрат, Л-хидрокси пропил целулоза – EF, натриев лаурил сулфат, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза с Рн 102.

В състава на филмиращото покритие на таблетките влизат още лецитин, титанов диоксид, жълт железен оксид, черен железен оксид, полиетилен гликол, поливинилов частично хидролизиран алкохол.

Имайте пред вид, че таблетките ТадиЛЕКС могат да причинят замайване. Уверете се как ги понасяте преди да работите с машини или да шофирате.

Дозировка: Спазвайте стриктно предписанията на вашия лекар. Препоръчителната доза е 10 мг или по преценка на лекаря ви – 20 мг, с или без храна с малко вода поне половин час преди сексуалния контакт. Имайте пред вид, че след изпиването на таблетката тя може да действа до 36 часа. Този медикамент няма да ви помогне без сексуална стимулация преди акта. Ако приемате и алкохол, кръвното ви налягане може да се понижи и да ви причини замайване.

Препоръчителната доза НЕ трябва да се превишава.

Съхранение: В оригиналната опаковка при температура под 25 градуса по Целзий. Винаги дръжте това лекарство далече от достъпа на деца.

Партиден номер и срок на годност: Вижте ги маркирани върху опаковката.

Една опаковка от медикамента ТадиЛЕКС съдържа 4 таблетки.

Носител на разрешителното и производител: НОБЕЛ ΦΑΡΜΑ ЕООД –България.

Средна цена в аптеките 37-38 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *