Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Новият Неврохелт плюс: вече с обогатена формула за цялата нервна система

 

неврохелт

 

Новите съставки в неврохелт – Фосфадинилсерин, Гинко билоба, Ашваганда и Уредин монофосфат, заедно с гъбата Лъвска грива помагат за възстановяване на мозъка, а също при паник атаки, стрес и  безпокойство

 

Приложението на уридин монофосфат има успокоително и стимулиращо съня действие, подобрява функцията на паметта и повлиява невронната пластичност. Проучвания през последните години показват, че уредин монофосфат дава много добри резултати при лечение на  невродегенеративни заболявания. В допълнение клинични изследвания показват, че има положителен ефект и при различни неврологични разстройства. Действа ефективно при прищипани нерви и възпаления.

 

Фосфатидилсерин вече в неврохелт

Дисбаланса във фосфолипидния метаболизъм са свързани със състояния като деменция, шизофрения, болест на Паркинсон и някои разстройства, свързани със стреса. Проучванията показват, че диети, богати на фосфолипиди, включително соя, яйчни жълтъци, риба, могат да помогнат за поддържане на човешкото здраве при наличие на състояния, свързани със стреса. В допълнение, проучвания показват, че добавката с фосфолипиди е свързана с подобрения в паметта и ученето.

В изследванията е доказано, че фосфатидилсерин подпомага здравето на мозъка и влияе добре на множество невротрансмитери в мозъка. Проучвания са еднозначни, че може да намали хормона на стреса, улеснява регенерацията на невросферите, които са важни за централната нервна система. Освен това учените са на едно мнение, че може да поддържа когнитивното здраве на хората в различните етапи от живота им и намалява стреса.

 

Гинко билоба в неврохет

Неврохелт също съдържа Екстракт от гинко билоба, който  един от най- предписваните медикаменти във Франция и Германия. Твърденията са, че е ефективен при артериални нарушения и при церебрална недостатъчност. Механизмът на действие все още не разбран на 100 %. Три от съставките на екстракта са изолирани и е установено, че са  фармакологично активни, но коя от тях е отговорна за добрите резултати все още не е установено. Клиничните изследвания показват, че дава много добри резултати при лечение на деменция в ранен стадии. Също така е доказано, че влияе добре на периферната и централната нервна системи. Освен това наскоро друго проучване по темата установи, че електрофизиологичните ефекти от гинкобилобата са подобни на тези на добре познатите когнитивни активатори.

 

Ашваганда

Билката ашваганда също е добавена към състава на Неврохелт плюс. Тази билка е известна с лечебните си свойства още от древни времена. Проучване на индийски учени доказва, че подобрява състоянието при хора, които са прекарали инсулт и също така е едно от най- добрите средства за тонизиране на нервната система. Билката Ашваганда широко се използва и в Аюверда. Това е древно индийска система за лечение. Последните изследвания на билката показват, че тя може да помогне за редица заболявания на нервната система.

Източници: https://pubmed/ webmd/ https://pubmed/https://www.medicalnewstoday

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *