Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГУДУЧИ / GILOY

Съдържа екстракт от гудучи (Tinospora cordifolia) – индийска тревиста лоза

Предназначение

ГУДУЧИ е хранителна добавка с имуномоделиращо, антивирусно и хепатопротекторно въздействие. Има антиейдж ефект върху организма, тъй като нормализира чернодробните функции, подобрява качеството на кръвта и очиства организма от шлаки и токсини. Помага при тежки заболявания като хепатит, диабет и туберкулоза. Забавя процесите на изтощение и старение в организма. Възстановява увредени тъкани, очиства организма и намалява риска от хронични заболявания.

Като доказан имуномодулатор, ГУДУЧИ укрепва съпротивителните сили на организма към негативни вътрешни и външни въздействия. Подобрява устойчивостта към инфекции, облекчава симптоматиката при треска, възпаления на отделителната система, главоболие, анемия, жълтеница, кръвоизливи, при патологична жажда, артрит и артроза.
Продуктът е изключително полезен при проблеми с кожата като акне, псориазис, проказа, екземи и лишеи, сърбящи обриви. Оптимизира мозъчните функции и подобрява параметрите на умствената дейност. ГУДУЧИ е отлично профилактично и лечебно средство против тревоги, стрес и депресии.

  • Допуска се употребата на продукта като допълващо средство при химиотерапия срещу ракови заболявания – продуктът намалява страничните ефекти от процедурите. Още приложения: при подагра, обща слабост, всички видове рак, инфекция на пикочните пътища, диспепсия, диария, ревматизъм, запек, туберкулоза, жълтеница, коремен тиф, вирусен хепатит, малария, туберкулоза, болки в тялото, повръщане, метеоризъм, анемия, анорексия, гастрит, хемороиди, сърдечна недостатъчност, заболявания на черния дроб, далака; астма, ревматоиден артрит, стомашни разстройства, очни заболявания.

Как се приема

Два пъти дневно по една таблетка. Приема се с топла вода и малко мед. Аюрведа препоръчва и вариант с масло гхи. Приемът трябва да е под лекарски контрол.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът по принцип се приема добре, но не се изключват редки реакции на свръхчувствителност. При поява на обриви и сърбеж, оток на устните или гърлото, дихателни смущения, приемът се прекратява; необходима е медицинска намеса.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Този продукт не трябва да се приема при алергия към някоя от съставките му.

ГУДУЧИ не се препоръчва при бременнос, опити за забременяванет и кърмене.

Потенциални потребители с контролиран диабет могат да приемат продукта след консултация с лекар. Необходим е контрол върху стойностите на кръвната захар заради вероятност от рязко спадане на стойностите й.

Ако пациентът планува операция, две седмици преди интервенцията трябва да спре приема на добавката.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за участие на ГУДУЧИ в лекарствени взаимодействия с негативни последици. Въпреки това всяко съвместяване с медикаменти следва да се обсъди с лекуващия предварително и при необходимост да се направят промени в терапевтичния план.

___________________________________________
Цена за опаковка от 40 капсули – 19.55 лв

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *