АРТРОСТАВ / ARTROSTAW

Съдържа глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, витамин С, хиалуронова киселина, екстракт от босвелия, хидролизиран колаген, микрокристална целулоза, картофено нишесте, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк

Предназначение

АРТРОСТАВ се препоръчва независимо от възрастта на потребителя в случаите, когато е необходимо да се поддържат нормалната функционалност и гъвкавост на ставите. Особено важно е потреблението на подобен продукт за хора, които практикуват тежък физически труд, с натоварване на ставите; за активно спортуващи лица; за възстановяване на ставите след травми.

Подходящ е и за хора с наднормено тегло в средна и напреднала възраст, при които има специфично износване на ставите. Хранителната добавка се препоръчва и за жени в менопауза, тъй като помага за преодоляване на усещането за отпадналост и умора. Препоръчителен за профилактика и лечение на ревматизъм, артрози и артрити.

Екстрактът от босвелия има обезболяващо действие, подобно на това от нестероидните противовъзпалителни средства. Тази съставка подпомага укрепването и възстановяването на стените на кръвоносните съдове; подобрява кръвообращението в проблемните зони, ограничава проникването на левкоцити в ставната синовиална течност, забавя деструкцията на хрущялната тъкан.

Как се приема

Препоръчителният прием е по една таблетка, три пъти дневно – след хранене. Модулът продължава един месец и може да бъде повторен още веднъж в рамките на годината.

При пропуснат прием програмата продължава без увеличаване на дозите с цел компенсация. Предозиране не е желателно въпреки липсата на информация за опасни последици при прием на по-големи количества.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции към някоя от съставките: сърбеж и обриви, дихателни затруднения, оток на лицето и гърлото.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се използва при данни за алергия към някой от компонентите му. При проява на реакции на свръхчувствителност при първоначален прием, терапията се прекратява. Препоръчва се медицинска консултация.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с участието на АРТРОСТАВ, от които са произтекли негативни за здравето на потребителя последици.

Независимо от това всяко съвместяване с медикаменти или хранителни добавки трябва задължително да се анализира от медицинско лице.

_________________________________________________________

Усреднена цена в аптеките – 14.90 лв за опаковка от 30 таблетки

Оценете статията
Оценка 5 от 2 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.