БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

ПРОСКАР / PROSCAR

Съдържа финастерид, лактоза монохидрат, царевично нишесте, натриев нишестен гликолат, жълт железен оксид, натриев докузат, целулоза, магнезиев стеарат, хидроксипропилметилцелулоза, хидроксипропил целулоза, титанов диоксид, талк, индигокармин алуминиев лак

Предназначение

проскарПРОСКАР се препоръчва при хиперплазия на простатната жлеза. Продуктът е от типа на т.н. инхибитори на 5-алфа редуктазата. Действието му намалява увеличената жлеза и отстранява смущенията в уринирането, включително до спиране. При ефективно въздействие проблемът се разрешава медикаментозно и не се налага оперативна намеса.

Как се приема

Приемът на ПРОСКАР е по лекарско предписание. Стандартната доза е една таблетка дневно. Продуктът е за дългосрочно приложение – обикновено в рамките на 6 месеца. При пропуснат прием се изчаква времето за следващия, без да се увеличава дозата с цел компенсация. При неволно предозиране е необходима консултация с лекуващия. Самоволното прекратяване на приема не се препоръчва.

Възможни нежелани ефекти

При някои потребители приемът на лекарството може да причини отслабване на либидото и импотентност. Възможно е също намаляване количеството на отделяната сперма; увеличаване на млечните жлези; поява на уплътнения, бучки в гърдите, секреция от зърната. Такива странични ефекти се нуждаят от медицинска консултация.

Други странични ефекти са алергичните реакции, болки в тестисите, еректилна дисфункция, редки случаи с рак на гърдата при мъже.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ПРОСКАР не се прилага при алергия към някоя от съставките. Спира се приемът при сърбеж и обриви, подуване на устните и лицето, затруднено дишане.

Жени не бива да имат контакт с медикамента при интимно общуване, особено ако са бременни. Проникването на компоненти от ПРОСКАР в организма на бременна с бебе от мъжки пол може да провокира аномалии в половите органи на детето.

Взаимодействие с други медикаменти

Този лекарствен продукт не влиза във взаимодействия, които имат опасни последици за здравето на пациентите. Въпреки това потребителите следва да информират лекуващия за всички продукти, които са приемали доскоро или продължават да приемат за други заболявания.

________

Усреднена цена в аптеките – 17 лв за опаковка от 28 таблетки по 5 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *