Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

12-дневна диета на звездната диетоложка Маргарита Королева незабавно ви лишава от 6 килограма

Със сигурност може да се доверите на новия хранителен режим на руската диетоложка Маргарита Королева. Той ще ви помогне да се вталите за плажа

Маргарита Королева
Маргарита Королева е световно известна руска диетоложка. Нейните диети са популярни не само сред звездите от руската естрада, кино и телевизия. Много обикновени жени и мъже са изпробвали хранителните режими на диетоложката. Добрите и трайни резултати са превърнали диетите на Маргарита Королева в предпочитана мярка за здравословно отслабване.

12-дневната диета е не по-малък хит от 9-дневната диета на Королева, като буквално превзе света.

За улеснение на пациентите, тази диета отново е циклична. Има четири 3-дневни етапа, които трябва да се спазват. 12-дневната диета е чудесен начин не само за бързо вталяване за плажа, или по друг повод, но и отлично начало за онези, които са решили да продължат със свалянето на килограмите.

12-дневният хранителен режим ще изчисти тялото от токсините, ще освежи кожата и ще ви даде много сила и енергия.

Съвети преди диетата

– Ако живеете самостоятелно, освободете дома си от всичко, което може да ви изкуши по време на диетата. Пазарувайте само по списък и единствено онова, от което имате нужда.

– При положение, че сте семейни, включете и семейството. Изключение правят единствено хората с малки деца. При тях ще е малко по-сложно, но не и невъзможно. Всичко, от което имате нужда е да се абстрахирате от храната, която приготвяте за другите, и да се придържате само към вашия план. Трудно е, но не е невъзможно.

– Преди да започнете диетата, направете един разтоварващ ден, през който ще приемате само зеленчукови сокове и чай. През този ден не бива да се яде или пие нищо сладко.

План за 12-дневната диета на Маргарита Королева

През първите три дни от диетата се ядат само супи – пилешка, телешка и зеленчукова. Супите се приготвят по класически рецепти. Разчитайте единствено на мазнината, която ще получите от месото, и не слагайте допълнително олио, масло или зехтин.

За деня трябва да се изконсумират 5 купички супа. Набавете си детска купичка, която ще бъде мярка за всичко, което хапвате по време на диетата. Пийте много вода и неподсладен чай по избор.

Вторите три дни са зеленчукови. Разделете зеленчуците по цвят, и започнете от най-светлите. Първият ден е оранжев – моркови, тиква, чушки, царевица – комбинирани или самостоятелно, под формата на сок, пюре или салата. Не забравяйте – разрешено е само до 5 детски купички.

След оранжевия ден следват зелен и червен. Един ден на зеленолистни зеленчуци и един ден на червени зеленчуци. Тук разнообразието е голямо – домати, цвекло, червен лук и чушки, репички и червени картофи.

Третата тройка е посветена на месото. За деня трябва да имате не повече от 500 грама месо – пилешко, телешко и риба. За трите дни гарнитурата е ферментирала салата от зеле. Салатата се приготвя лесно и стандартно, и ферментира сравнително бързо в топлото време. Може да си я приготвите предварително и да добавяте в нея различни зеленчуци по избор и за разнообразие. 5 малки порции и поне 2 литра вода за деня.

Последните три дни ще дадете на организма си фибри. Може да избирате измежду порция салата от краставици с копър и без подправки. Или пък ягоди, боровинки и малини – плодова салата. Кисело мляко с плодове – сини сливи, кайсии и смокини. Тиквички и домати, боб. Комбинациите между тези храни са позволени, но е по-добре да ги консумирате самостоятелно. Тиквичките и доматите може да изпечете на грил. Или да сложите шепа сварен боб в прясно приготвен доматен сок, подправен единствено с копър или магданоз.

Сложете точка на диетата с още един разтоварващ ден само на течности, като чай, вода или разредени зеленчукови сокове

След този режим е добре да пазите поведение поне още няколко дни. Разнообразете менюто, но не прекалявайте. Забравете за известно време за ориза (освен ако не е кафяв), картофите, месото на скара, бананите и хляба под всякаква форма и вид. Ако ще приемате алкохол, нека да е половин чаша червено или бяло вино.

Бъдете здрави!

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *