Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГАСТРИТОЛ / GASTRITOL

Съдържа течни екстракти от лайка, пачи очеболец, корен сладник, корен пищялка, стрък пресечка, горчив пелин, етанол, вода

Предназначение

гастритолТечният продукт ГАСТРИТОЛ е средство за лечение на смущения във функциите на стомашно-чревния тракт, като спазми, киселини, липса на апетит, метеоризъм. Прилага се в случите на влошена чревна функция при диарични състояния.

Действието на продукта се изразява във формирането на предпазен слой, който покрива лигавиците в стомашно-чревния тракт и по този начин ограничава въздействието на хранителните компоненти и продуктите от разпада им. Това позволява на раздразнените места да се успокоят и да се възстанови нормалната работа на тракта при подобрен апетит. ГАСТРИТОЛ е билков продукт с дългогодишна успешна употреба.

Как се приема

Приемът на ГАСТРИТОЛ може да бъде продължителен. Обичайната дневна доза е три пъти по 30 капки, разтворени в малко вода или сок.

Ако пропуснете прием, не компенсирайте това с двойна доза при следващото редовно вземане на капките. При неволно предозиране е възможно страничните ефекти от продукта да са по-ясно изразени. По принцип продуктът се понася добре и рядко дава усложнения.

Възможни нежелани ефекти

ГАСТРИТОЛ рядко дава странични ефекти и обикновено те се отнасят до алергия към една или повече растителни компоненти. Приемът на лекарството се прекратява, ако такива реакции се проявят дори чрез слаб обрив или зачервяване на участък от кожата.

Кога НЕ ТРЯБВА да се употребява

ГАСТРИТОЛ не се употребява при алергия към някоя от растителните компоненти, или към повече от една.

Продуктът не се прилага при бременност и кърмене поради липса на клинични изпитания в тази посока.

Не прилагайте при деца под 12 години.

Ако терапията с ГАСТРИТОЛ след първите 4-6 дни не успее да повлияе положително на потребителя, без бавене следва да се направи консултация с лекуващия за корекции в терапията.

Взаимодействие с други медикаменти

Лекарствените взаимодействия на ГАСТРИТОЛ следва да бъдат обсъдени от пациента и лекуващия и при необходимост да се направи подходяща схема за лечение с комбиниран прием на медикаментите. Не са известни случаи на лекарствени взаимодействия с участието на ГАСТРИТОЛ, които да са с тежки последици за здравето на пациента.

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 20 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *