ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ИНОГИНОЛ / INOGYNOL

Съдържа D-хироинозитол, мио-инозитол, ревифаст (екстракт от японска пача трева в магнезиев хидроксид с минимално количество ресвератрол 30%), манган, фолиева киселина, витамин D3 , микрокристална целулоза, арабска гума, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат и силициев диоксид

Предназначение

иногинолИНОГИНОЛ е хранителна добавка, включвана в комплексното лечение на поликистозни яйчници и метаболитен синдром, и в профилактиката на гестационен диабет. Използва се при инсулинова резистентност, при стимулирана бременност – за подобряване качеството на яйцеклетките, за балансиране на фоликулярната течност, възстановяване на спонтанната овулация, оптимизиране честотата на менструалните цикли и др. Балансира недостига на фолиева иселина и витамин D преди забременяване и при бременност.

Продуктът е подходящ при преддиабетни състояния; нормализира кръвната захар при бременност. При ин витро оплождане намалява опасността от хиперстимулационен синдром. Съдейства за преодоляване на метаболитни дисбаланси.

Продуктът допринася при правилна употреба за балансиране на яйчниковите функции, съдейства за нормализиране на метаболитните процеси и предотвратяването на сериозни проблеми в дългосрочен план, каквито са злокачествените заболявания на репродуктивната система у жените.

Как се приема

По лекарска препоръка като част от терапевтична програма, или за профилактика на някои от посочените здравословни проблеми.

Обичайната доза е една таблетка дневно, или по лекарска преценка – до две. Дневната доза не бива да се удвоява. Таблетките се поглъщат цели, с вода, без дъвчене или стриване. Приемът няма връзка с храненията.

Обикновено препоръката е приемът да продължи най-малко 6 месеца.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с негативно въздействие върху здравето на пациента. Въпреки това не се препоръчва увеличаване на дозата с цел постигане на по-бърз и категоричен ефект.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Не е съобщавано за пациентски групи на които продуктът е противопоказан. Въпреки естеството си на хранителна добавка, ИНОГИНОЛ следва да се приема само при необходимост и по лекарска препоръка.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма съобщени лекарствени взаимодействия с негативен ефект. Въпреки това съвместяването с други медикаменти следва да бъде преценено от лекуващия с оглед избягване на всякакъв риск.

_________

Усреднена цена в аптеките – 32 лв за опаковка от 20 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *