Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мъж излекува рак на черния дроб с помощта на маслото от канабис

Мъж на 63 години излекува рак на черния дроб с помощта на маслото от канабис. Прочетете неговата история, както и някои научни констатации.

Майк Кътлър, който е на 63 години е бил диагностициран с рак на черния дроб през 2009 г. Диагнозата идва след като му причернява на работното място. В следствие  на това той претърпява трансплантация на черния дроб, същата година през ноември месец. Всичко се нормалилзира в онзи момент, но в края на 2012 година, болестта атакува и новия орган. Майк Кътлър отново е диагностиициран с рак на черния дроб.
маслото от канабис
Майк Кътлър произвежда маслото от канабис сам. снимка: dailymail.co.uk

В неистовото си желание да оцелее и да се излекува, Майк започва да търси алтернативни методи за лечение онлайн. Възрастният мъж попада на материал в платформата Youtube. Видеото обяснява лечебния ефект на маслото от канабис върху раковите клетки. Майк Кътлър започва лечението и казва, че само три дни след като започва алтернативната терапия, мъчителните му болки изчезват.

През май месец 2014 година мъжът, който е дядо на девет дечица, отива на преглед в Кралската болница в Лондон. Там за негово облекчение, лекарите му съобщават, че раковите клетки са изчезнали.

Говорител на Кралската болница потвърждава, че г-н Кътлър не е получавал никакво лечение за рак. Единственото е било трансплантацията, направена през ноември 2009.

Майк, който е пенсиониран строител от град Хастингс, Източен Съсекс, разказва, че очакването на смъртта е нещо ужасно. “Всичко, което имах в онези тъмни дни беше моя лаптоп и тогава започнах да търся нещо, което може да ми помогне – не можех да приема мисълта, че ще умра.” Разказът на мъжа продължава:

“Когато разбрах, че съм се излекувал бях напълно шокиран. Аз съм нормален семеен мъж, а не наркоман. Имах тежко заболяване и това наистина помогна.”

В началото Майк купува канабис от дилър и започва да приготвя сам маслото на таблетки, приемайки количество от една дневно. Само след три дни симптомите му изчезват и дядото решава, че трябва сам да отглежда канабис, за да може да има постоянен ресурс за лекарството си.

Г-н Кътлър е един от лекторите на събитие, свързано с употребата на медицинска марихуана. Той е рамо до рамо с професор Дейвид Нът и депутатът Каролин Лукас в Брайтън, Англия.

В момента той води кампания за промени в закона, които да дадат възможността на хората с различни медицински състояния, не само рак, да използват законно и свободно маслото от канабис.

Проучване, публикувано от учени от Университета на Източна Англия, констатира, че главното психоактивно вещество в канабиса – тетрахидроканабинол или THC помага в борбата с растежа и развитието на раковите клетки.

Доктор Кат Арней, мениджър научни съобщения към Cancer Research UK, заяви: “Тези експерименти са били

снимка: dailymail.co.uk

извършени с помощта на раковите клетки, отгледани в лабораторни условия и са тествани при мишки. Резултатите могат да помогнат за разкриването на още подробности за това как канабиноидите в канабиса влияят на раковите клетки на молекулярно ниво. Това от своя страна би могло да доведе до по-ефективно лечение на рак в бъдеще. Все още няма достатъчно добри данни от клинични проучвания, които да показват, че канабисът или канабиноидите могат да се използват като безопасно и ефективно средство за лечение на рак.”

Канабиноидите помагат да се контролира мозъка и нервната активност, енергийния метаболизъм, сърдечна функция, имунната система и дори възпроизвеждането. В резултат на това, редица благотворителни организации са се фокусирали върху изследователската работа, свързана с откриването на силни доказателства, че употребата на масло от канабис, дава достатъчно положителен ефект върху различни медицински състояния.

Има множество истории на хора, които са успяли да преборят рака, използвайки ефектите на маслото от канабис. Медицинската общност по света обръща внимание на този феномен. Въпрос на време да получим категорично научно доказателство, че медицинската марихуана и маслото от канабис са ефективно средство за лечение на рак.
източник: http://www.dailymail.co.uk/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *