ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

РЕСТАРТА / RESTARTA

Съдържа стандартизирани сухи екстракти от жълт кантарион и валериана корен, микрокристална целулоза, калциев хидрогенфосфат, силициев диоксид, магнезиев стеарат

Предназначение

restРЕСТАРТА е продукт на растителна основа, чийто прием упражнява благоприятно въздействие върху нервната система. Неутрализира състояния на напрегнатост и тревожност, успокоява, подобрява настроението и оптимизира емоциите.

Чрез РЕСТАРТА се въздейства положително при нарушения на вниманието и концентрацията, градивен препарат при състояния с раздразнителност и страх, с чувство за вина и безполезност, загуба на интерес към живота, преумора – умствена и физическа, влошено качество на съня, разстройства на климактериума. В някои случаи представянето на продукта акцентира именно върху нервно-психическите проблеми в климакса с допълнителен аргумент за сравнително малкото странични ефекти при терапия с РЕСТАРТА.

Същевременно е важно да се отбележи и това, че на продукта не бива да се гледа като на безобидна, лека хранителна добавка заради естеството на активните компоненти – билкови екстракти. Задължително е да се спазват както ограниченията, така и определените дозировки.

Как се приема

Три пъти дневно по една стандартна капсула.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са реакции на свръхчувствителност към биоактивните компоненти, преди всичко кожни – зачервяване и сърбеж.

Зачервяване на кожата е възможно да се получи и при излагане на слънце по време на лечението с РЕСТАРТА. Зачервяването прилича на слънчево изгаряне, затова хората с фоточувствителност трябва да бъдат внимателни и да избягват опасните ситуации.

При случайно предозиране или продължителна употреба пациентът може да почувства сънливост и замайване, повишена склонност към кръвосъсирване, смущения в храносмилането.

Кога НЕ БИВА да се употребява

РЕСТАРТА не се употребява при алергични реакции към основни или помощни компоненти.

Не се прилага при деца и подрастващи под 18 години.

Продуктът е противопоказан при бременност и кърмене.

Взаимодействие с други медикаменти

РЕСТАРТА не се приема едновременно с антикоагуланти и циклоспорин – за потискане на имунната система, тъй като биоактивният компонент от жълт кантарион в продукта отслабва въздействието им.

РЕСТАРТА не трябва да се взема едновременно с антидепресанти.

____
Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 30 капсули по 330 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *