РЕСПИГАРД / RESPIGUARD

Съдържа бактериални лизати от Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, Hаemophilus infliuenzae, Propionibacterium acnes, коластра, манитол, магнезиев стеарат, бета глюкан, желатин, титанов диоксид

Предназначение

respiguardКапсулите РЕСПИГАРД са ефективен вариант за подкрепа на имунната система при смяна на сезоните и очаквано нарастване на риска от простуди и вирусни заболявания. Продуктът е композиция от обезвредени фрагменти на патогенни микроорганизми, чието присъствие стимулира създаването на антитела и нагласи за преодоляване на възможни зарази. Добавянето на коластра в РЕСПИГАРД усилва въздействието на продукта с 8 фактора на растежа, 37 имунни фактора и витамини.

Стабилизирането на имунната система с помощта на РЕСПИГАРД ограничава основно риска за дихателните органи.

Как се приема

РЕСПИГАРД се приема веднъж дневно – по една капсула на гладно, в продължение на десет дни. Програмата за профилактика и подкрепа на имунната система продължава с 20 дни почивка, след което 10-дневният модул на приема се повтаря. Редуването на приеми и паузи трябва да продължи три месеца. Препоръчителната дневна доза не бива да се превишава. Профилактичната програма се провежда веднъж годишно и е най-добре изпълнението й да започне през октомври.

Продуктът е подходящ и като част от терапия при възникнали респираторни инфекции. Присъствието на бета глюкана в композицията ускорява оздравителните процеси и е допълнителна подкрепа за имунната система.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с негативно въздействие върху здравето на пациента.

Кога НЕ БИВА да се приема

Този продукт е само за възрастни и деца над 12 години. Практикуващи педиатри обаче го препоръчват и на 4-5-годишни; до момента не са известни вредни въздействия на РЕСПИГАРД при пациенти-деца.

Взаимодействие с други медикаменти

Необходима е индивидуална преценка за възможния паралелен прием на РЕСПИГАРД с други лекарствени продукти. Специалистите препоръчват да се осигурява интервал от половин час до два часа преди приема на друго лекарство след респигард, за да се избегне потенциален риск от взаимни въздействия.

________

Усреднена цена в аптеките – 14 лв за опаковка с 10 капсули

Оценете статията
Оценка 3 от 6 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.