Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази жена пребори мозъчен тумор с масло от канабис

масло от канабис. източник: healthnutnews.com
Днес Кели е по-здрава и щастлива!
Казвам се Кели, на 52 години съм и искам да споделя историята как се излекувах от рака с масло от канабис:

На 18 януари 2000 г., след като имах силно главоболие, реших да отида на скенер и ми откриха тумор с големина 3 см. Той се намираше в левия преден дял на мозъка. Тогава бях на 38 години, а дъщерите ми бяха едва на 15 и 12 години.

Хирургът ми препоръча незабавна операция, но след няколко прегледа и установяване на факта, че туморът не расте – ми беше препоръчано да ходя на ядрено-магнитен резонанс на всеки 3 месеца. Туморът е остана стабилен в продължение на малко повече от три години, но изведнъж нарасна с 25%.

На 4 септември 2003 г., когато бях на 41, претърпях операция, която беше успешна и дори не ми бяха препоръчани лъче и химиотерапия. Въпреки това, тъй като е малко вероятно, всяка ракова клетка да бъде открита и отстранена. Беше важно да се изследвам на всеки 3 месеца. Това не беше проблем за мен – беше станало „нормално“.

Всички доклади бяха стабилни до ноември 2013 година, когато изследванията показаха разрастване на тумора. Хирургът ми в Лос Анджелис ми препоръча 4-6 месечен курс химиотерапия, но ако не работи, отново трябваше да ми бъде направена мозъчна операция. Tой ми предписа и лекарство против повръщане, а имено масло от канабис.

След подробно търсене на информация за масло от канабис, разбрах че то се използва против повръщане, но и лекува рак и е алтернатива на химиотерапията. Знаех, че маслото от канабис е забранено където съм аз, но най-малката ми дъщеря- Джилиан живее в Сан Франциско, където медицинската марихуана е легална.

масло от канабис 1

Когато Джилиан се прибра у дома за Коледа тя и съпругът ми, Рик, решиха, че е време да взема решение и да направя нещо. Все още не бях готова, исках просто да прекарам Коледа със семейството си. В деня след Коледа решихме, че ще дадем шанс на маслото от канабис. Множеството положителни резултати от изследвания и историите на хиляди хора, ми дадоха надежда.

След много разговори с мъжа ми решихме да започна 90-дневен протокол за лечение с канабис. Невро-онкологът ми в Сан Франциско каза, че имам 90, в които да пробвам да се лекувам алтернативно. Състоянието ми го позволяваше. Ако това не помогнеше, щеше да се наложи операция.

След като се установих за постоянно в Сан Франциско, получих медицинска карта за масло от канабис. Картата бе за лечение на рак, но, удивително, масло от канабис ми помогна много неща. Изчезна болката от  фибромиалгия,  болките в ставите, както и хроничното главоболие. Неща, които ме мъчеха в продължение на години. Кръвното ми налягане се беше повишило, но след като започнах да употребявам масло от канабис, то  се нормализира. Не бях взимала никакво друго лекарство, освен него и здравословна органична храна, през последните 8 месеца.

Когато пристигнахме в Сан Франциско, съпругът ми Рик пое всички грижи за мен. Ежедневно ми правеше органични зеленчукови сокове, грижеше се за моята безглутенова диета, помагаше ми да ходя на разходки на чист въздух, правеше ми алкална вода. Имах всичко необходимо за възстановяване на физическото, духовното и емоционалното си здраве.

Планът беше да следвам протокола на Рик Симпсън и да приема 60 грама в силно концентрирано масло от канабис в рамките на 90 дни.

Колкото по-високо съдържание на THC толкова по-добре за убийството на туморите.

Ядрено-магнитният резонанс бе насрочен за април. Резултатите не бяха това, на което се надявахме. Туморът не беше повлиян, но имаше още един малък, които следяхме от началото на диагностицирането ми – той беше изчезнал! Лекарите бяха изумени и препоръчаха да продължаваме с протокола. Продължих да приемам масло от канабис и увеличавах постепенно количеството, докато не достигнах до 2 грама на ден през август – същата година. Трябва да призная, че имах много трудни моменти, когато увеличавах количеството, но в крайна сметка успях.

Вторият ядрено- магнитен резонанс беше насрочен за края на август – осем месеца след началото на лечението с маслото от канабис. Водещ рентгенолог и световно известен мозъчен хирург ме прегледаха и заключиха, че туморът се е свил до минимум. Насрочиха ми друг ядрено-магнитен резонанс през декември, защото тези тумори са склонни да растат наново. Макар да трябва да ходя често на скенер до края на живота си, важното  в случая е, че съм жива и имунната ми система е отлична. Това нямаше да е така, ако бях преминала през химиотерапията.

Благодарение на здравословния ми хранителен режим отслабнах 35 кг. Никога не получих пристъп на свръх апетит, какъвто се твърди, че предизвиква марихуаната.

Необходимостта да се контролират туморите, повдига въпросите за легализиране на медицинската марихуана в много държави. Това е страхотна новина – ползите за здравето са множество!

Какво друго правех, за да се излекувам:
Храната е лекарство

Раковите клетки виреят в кисела среда, така че храните, алкалните храни са ключови за лечението. Ракът се подхранва и от захарта. Ограничих киселинните храни, захарта и полуфабрикатите. Пиех алкална вода, пресни зеленчукови сокове, не приемах глутен и ГМО храни.

Хранителните добавки

Добавките, които приемах бяха зелен чай, кокосово масло, витамин D3, CoQ10, селен, омега 3, чесън, масло от канабис, куркума с черен пипер, витамини от група В, някои видове гъби и кайсиеви ядки.

Освен това се стараех да се движа много и да съм сред природата.

Цялата любов, грижа, молитви и желание за живот ми помогнаха. Исках да споделя с вас тази история, защото и вие заслужвате изцелението и щастието, което получих аз!

източник: http://www.cureyourowncancer.org

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *