Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ърни се излекува от левкемия и мозъчен тумор със сок от моркови

левкемия
Ърни се е излекувал от левкемия и мозъчен тумор с един и същ метод!
Сокът от моркови, витамините и други зеленчуци излекуваха Ърни от левкемия и рак на мозъка. Прочетете историята и съветите му.

Казвам се Ърни Пауъл и бях диагностициран с левкемия през 2000 г.

Как започна всичко:

Неврологът ми ме изпрати при онколог, за да ми направи кръвни тестове. Това ми се налагаше на всеки 6 месеца, защото пиех лекарства, които контролираха припадъците ми, в следствие на епилепсията ми. Лекарят ми каза, че редовно следи кръвта ми, защото през последните десет години броят на белите кръвни клетки в организма ми се е повишил и е с толкова високи нива над нормата, че трябва да посетя онколог. След като отидох там ми направиха няколко кръвни теста и ми съобщиха, че имам левкемия, за чието лечение ще ми бъде необходима химиотерапия. Онкологът ми каза да се върна след около две седмици.

Прибрах се у дома и казах на майка ми, която ми разказа за нейна приятелка, която е диагностицирана с рак в 4 – ти стадии и са и давали само три месеца живот. Тогава въпросната жена и съпругът й заминали в друга страна, където започнали вегетарианска диета и толкова голямо количество сок от моркови, че кожата й станала оранжева. Благодарение на това жената се е излекувала от рака и живеела още над 20 години, когато всъщност е починала от старост.

Реших, че ако този метод на лечение е свършил работа при нея, тогава вероятно ще помогне и на мен и моята левкемия. В този момент се помолих на Бог да ме води по правилния път, където ще намеря натуралното лечение на рака.

Седнах на компютъра си и започнах да чета. Намерих много статии и проучвания за това как пресните чесън и лук помагат в борбата срещу рака. Купих си и много книги, които да ми дадат повече информация за това коя храна и подправки биха ми помогнали да засиля имунната и кръвоносната си система и т.н.

Това, което намерих ми помогна да реша, че ще пия сок от моркови, ще ям сурови моркови, суров чесън и лук – всеки ден.

За обяд ядох 2 големи сурови моркова, които слагах в салата или в сандвич. На вечеря консумирах поне половин глава червен лук, комбиниран със зелен фасул, картофено пюре, с печено пиле или риба, на салата или с някакъв вид макарони. Чесънът има много силна миризма и реших, че ще намаля обема на скилидките, за да мога да ги поглъщам цели, като хапче.

Що се отнася до добавките и витамините, които пиех – това бяха витамин А, С, Е, В6, B12, B17. Избрах тези витамини, защото бях чел, че A и C ще спомогнат за изграждането на имунната ми система, E ще подпомогне циркулацията на кръвта, B6 за енергия, B12 за правилното образуване на кръвни клетки плюс повишаване на енергия, както и B17, за които четох, че е помогнал на много хора да се излекуват от рак. Приемах тези витамини преди закуска и добавях към тях суровия чесън. Закуската ми се състоеше от портокалов сок, препечена филия и две бъркани яйца.

Правех това всеки ден в продължение на няколко седмици. Тогава се върнах при онколога, за да ми направи кръвен тест. След като резултатите бяха готови, лекарят се върна в стаята и каза, че нещо не е наред и се налага да дам още кръв, за да се направят допълнителни изследвания.  Направиха и тях и резултатите бяха ясни. Докторът ми ги съобщи с думите : „Г-н Пауъл бях на път да ви предпиша химиотерапия, но по някакъв начин броят на белите ви кръвни клетки се нормализира и нямате левкемия,  което значи, че няма да бъде необходимо!“

Не разказах на доктора за това, което направих, защото знаех, че той няма да ми повярва и ще ме помисли за луд.

Жена ми и аз напуснахме болницата с големи усмивки на лицата ни и благодарихме на Бог за това, че ни показа пътят към лечението!

3 години по-късно (2004)

Вече бях спрях да пия сок от моркови и не ядох чесън. Внезапно започнах да повръщам всяка сутрин, имах болки, проблеми със слуха и зрението и имах световъртеж. Отидох на лекар, който ме изпрати на преглед с ядрено-магнитен резонанс, който показа, че имам тумор в мозъка, с големина 7 мм, който притиска зрителния нерв.

Това разположение на тумора, правеше операцията много опасна, защото можех или да ослепея, или да се парализирам, или и двете. Неврологът ми каза, че трябва да изчакаме да нарасне. След диагностицирането на рак на мозъка, аз отново започнах да приемам сок от моркови, чесън и лук, но този път липсваше постоянството ми. През известно време ходех на прегледи, но нищо не се променяше. Добрата новина беше, че туморът си беше там,  но не се разпространяваше и не растеше.

Така в продължение на няколко години, докато не дойде 2008 г., когато след един ядрено магнитен резонанс реших сериозно да се захвана със стария си режим. Започнах ежедневно да пия по 1 литър сок от моркови, разпределен по равно,  сутрин и вечер.  Отново консумирах лук, чесън и моркови и всичко това в продължение на 8 месеца. Когато отидох на ядрено-магнитен резонанс се оказа, че туморът е изчезнал!

Днес продължавам да пия сок от моркови ежедневно, ям суров чесън и лук по три пъти в седмицата и се надявам, че ракът няма да се върне. Аз съм свободен! Ракът го няма и съм здрав!

Този метод ми помогна не един, а два пъти – веднъж, когато се излекувах от левкемия и при мозъчния тумор.

Източник: chrisbeatcancer.com

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *